Când folosești produse Sano, curățenia e floare la ureche!

produse Sano

De ceva vreme, am început să folosesc diverse produse Sano. Brandul nu mai lipsește vreodată din casa mea. Până acum, am fost mulțumită de toate produsele pe care le-am folosit, acestea incluzând detergent de rufe, balsam de rufe și detergent pentru podele. De data aceasta, a venit momentul să testez două noi produse Sano. Mai exact, detergentul pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor Sano Floor Plus și degresantul spumă Forte Plus cu parfum de lămâie. Cum mi s-au părut veți afla în rândurile care urmează.

Detergent pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor Sano Floor Plus

De doi ani, ne-am mutat la casă. Vara stăm cu ușile deschise, inevitabil. Deși ne bucurăm de răcoare în interiorul locuinței, tot este nevoie și de aer curat, pe care ne bucurăm să îl inspirăm, măcar pe timpul verii. Însă, odată cu ușile deschise, mai avem parte, uneori, și de „musafiri nepoftiți”. Recunosc că, uneori, pisicile din dotare sunt „vinovate” pentru acești musafiri, pentru că le place tare mult să aducă în casă tot ce prind pe afară și, nu știu dacă e doar norocul nostru sau așa se întâmplă în general, însă pisicile noastre sunt vânători profesioniști și prind cam tot ce mișcă… sau zboară.

Așadar, detergentul pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor Sano Floor Plus a fost un produs tare binevenit. Iar după ce am început să îl folosesc, nu am mai întâlnit gândaci în casă, deși ușa a fost deschisă până târziu, în noapte. Desigur, excepție fac fluturii și insectele imense pe care le aduc pisicile, în continuare.

produse Sano

Detergentul pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor Sano Floor Plus are parfum de lămâie. Este avizat de Ministerul Sănătății și nu conține pesticide. După părerea mea, în urma utilizării, acest detergent pentru podele are un miros puternic, dar plăcut, și persistent. Chiar și la câteva ore după spălat se simțea parfumul detergentului pentru podele. Pe mine parfumul lui m-a dus cu gândul la produsele profesionale pentru spălat pe jos, utilizate în instituții și centre comerciale.

Degresant spumă Forte Plus cu parfum de lămâie

Al doilea produs pe care l-am testat este degresantul spumă Forte Plus cu parfum de lămâie. Încă de când am deschis coletul, parfumul său a umplut aerul. Am stat pe terasă, coletul alături de mine, și parfumul a persistat în aer, fără ca măcar să fi desfăcut produsul. Degresantul l-am folosit atât pentru a curăța exteriorul oalelor, cât și pentru a curăța aragazul.

În ceea ce privește curățarea aragazului, sunt veșnic în căutarea unor produse-minune, care să curețe repede și eficient, fără a fi nevoie să frec eu minute întregi. Nu știu cum sunteți voi, dar eu orice fac pe aragaz, se murdărește instant. Dacă îl spăl acum și apoi pun o cafea la fiert, sigur reușesc să îl murdăresc cu cafea. Nu mai spun de gătit! Prăjesc ouă? Aragazul arată ca și cum nu l-am spălat de săptămâni întregi (bine, poate exagerez puțin!).

produse Sano

Ei bine, pot spune că am găsit acest produs-minune în degresantul spumă Forte Plus cu parfum de lămâie, de la Sano. Am aplicat degresantul pe aragaz, l-am lăsat să acționeze câteva minute și apoi am șters cu buretele. Murdăria a venit jos ușor, exact așa cum speram să se întâmple. În plus, parfumul de lămâie face munca și mai plăcută.

Impresii în urma testării noilor produse de la Sano

În urma testării celor două produse de la Sano am ajuns la o concluzie: când folosești produse Sano, curățenia e floare la ureche! Așa cum mă și așteptam, cele două produse Sano testate recent mi-au satisfăcut așteptările. Ambele au un parfum plăcut și persistent și își fac treaba de minune.

Vi le recomand cu toată încrederea. Cu siguranță, detergentul pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor Sano Floor Plus și degresantul spumă Forte Plus cu parfum de lămâie sunt aliați de nădejde în curățenia locuinței!

6 thoughts on “Când folosești produse Sano, curățenia e floare la ureche!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: