Despre Evatopia

Sau când un vis care părea irealizabil se împlinește…

Bună! Bine ai venit în căsuța mea virtuală – sau noua mea căsuță. Spun noua, pentru că mai am una, Rândurile Evei. De data aceasta, am pornit la drum cu mult mai multă încredere și curaj decât prima oară. Dacă Rândurile Evei a pornit ca blog de carte, pe subdomeniu, și a avansat după mult timp spre blog generalist, pe domeniu, situația este total diferită cu Evatopia.

Evatopia a fost o dorință născută recent, un vis pe care am vrut să-l văd îndeplinit cât mai curând. Iar din momentul în care mi-a venit ideea unui nou blog și până în momentul în care i-am dat curs dorinței, a trecut aproximativ o lună. În tot acest timp, mi-am făcut planuri și idei, am analizat diferite variante de nume și, după îndelungi sesiuni de gânduri și discuții cu persoanele apropiate, am ajuns la Evatopia.

Ce înseamnă Evatopia? L-am gândit ca fiind o combinație între Eva (primul meu prenume) și utopia (utopie). După ce am avut în vedere diverse alte nume și niciunul nu mi-a plăcut suficient de mult, mi-a venit, brusc, acest nume. Și mi-a plăcut, din prima. A fost nu dragoste la prima vedere, ci dragoste la primul gând. Iar când am început să-l spun cu voce tare, am știut că acesta va rămâne numele noului meu blog.

Dacă nu ai încă un blog, poate nu vei înțelege despre ce vorbesc. Dar, dacă ai cel puțin un blog, știi exact ce spun. Numele acesta l-am simțit, pur și simplu. Toate celelalte erau doar nume și atât. Îmi plăceau, dar niciunul dintre ele nu producea acel sentiment, care să îmi spună că acesta este NUMELE. Toate astea, până la Evatopia.

Transformă-ți utopia în realitate!

Vorbim, uneori, despre utopii, despre lucruri pe care le credem irealizabile. O astfel de utopie era pentru mine să am un blog, până în urmă cu aproape trei ani. Oricât mă gândeam la asta, nu reușeam să pun bazele unuia. Iar acum, iată-mă: nu am un blog, ci două!

Așadar, crede în visele tale și transformă-ți orice utopie în realitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.