3 branduri în colecție ale căror parfumuri îmi plac

parfumuri

Există atât de multe branduri de renume care creează parfumuri minunate, încât sunt sigură că știți cât de greu este să alegi doar un parfum odată. În ultimele luni, mi-am tot comandat diverse parfumuri de la diverse branduri, unele de renume, altele mai puțin cunoscute. În general, pentru alegerea unui anumit parfum m-am orientat fie în funcție de notele pe care le conține parfumul respectiv, fie pe faptul că am mai avut parfumuri de la brandul respectiv și mi-au plăcut. Astăzi o să vă prezint 3 branduri ale căror parfumuri le am în colecție și îmi plac tare mult.

Cacharel

Am primit la un moment-dat un tester al parfumului Cacharel Yes I Am și mi-a plăcut atât de mult, încât mi-am comandat ulterior parfumul. Cacharel este un brand francez, care produce parfumuri inspirate de feminitatea pură. Spre deosebire de alte branduri, Cacharel se distinge prin tonurile sale pasionale și prin ingredientele nobile utilizate la crearea parfumurilor.

Parfumul Cacharel Yes I Am este unul dintre preferatele mele din colecția pe care o am. Este un parfum puternic și persistent și face parte din grupele de parfumuri florale și fructate. Îmi place tare mult mirosul său deosebit, precum și ambalajul. Pot spune că brandul Cacharel se distinge nu doar prin parfumurile sale minunate, ci și prin recipientele fanteziste.

Lalique

Printre cele mai recente achiziții ale mele în materie de parfumuri se numără și două parfumuri Lalique: Lalique Amethyst și Lalique Azalée. La fel ca brandul Cacharel, și brandul Lalique este tot francez. Ambele parfumuri alese îmi plac, însă Lalique Azalée este preferatul meu, deoarece conține note de frezie și chiar se simte foarte bine mirosul de frezie.

Parfumurile Lalique sunt plăcute și persistente. În plus, au recipiente tare frumoase și elegante. Parfumul Lalique Azalée este cel pe care îl aleg adeseori, atunci când folosesc parfum. Mirosul său, deși puternic, nu este deloc deranjant. Dimpotrivă, este un parfum fin, elegant, floral.

Salvatore Ferragamo

Spre deosebire de celelalte două branduri, ambele franceze, Salvatore Ferragamo este un brand italian. De la acest brand cunoșteam deja parfumul Salvatore Ferragamo Emozione. Acum câteva luni am comandat parfumul Salvatore Ferragamo Incanto Shine. L-am ales deoarece conține note de frezie și poate știți deja că am o slăbiciune pentru această floare.

Are o persistență moderată, categoric mai redusă decât ale celorlalte două despre care v-am povestit. Mirosul este plăcut, proaspăt. Parfumul face parte din grupele de parfumuri de fructe și florale. În ceea ce privește brandul, părerea mea este că are parfumuri bune, în recipiente frumoase.

Reducere la branduri

Acum, că v-am arătat care sunt trei dintre brandurile de parfumuri din colecția mea care îmi plac, vă dau și o veste bună. Pe Notino sunt reduceri de până la 25% la brandurile selectate. Dintre cele trei branduri cu parfumuri pe care vi le-am prezentat, Cacharel are reduceri de 20%, iar Lalique și Salvatore Ferragamo are reduceri de 15%. Reducerile sunt valabile până în 13.09.2020, așa că, dacă aveți parfumuri ale acestor branduri în wishlist, este un moment ideal să le comandați.

Voi aveți parfumurile vreunuia dintre aceste branduri?

12 thoughts on “3 branduri în colecție ale căror parfumuri îmi plac

  1. Nu am încă vreu parfum ale acestor branduri, dar de Caharel sunt îndrăgostita din liceu, însă nu rețin care parfum era. Mergeam la parfumerie, și ma parfumam. 😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: