Două noi produse Sano pentru locuință – Comunicat

Detergent pentru pardoseli cu proprietatea de îndepărtare a gândacilor!

Sano

Apariția gândacilor în casă, pe terasă și balcon nu este o veste bună. Lupta cu aceștia devine o adevărată provocare mai ales în sezonul cald. Atunci începe aventura testării diverselor soluții pentru a îi îndepărta.

Sano vă prezintă soluția ideală:

Avizat de Ministerul Sănătății și fără conținut de pesticide, detergentul pentru podele Sano Floor Plus ține la distanță gândacii și, folosit constant, vă va scăpa de grija acestora. Această soluție se dizolvă în apă iar parfumul produsului va alunga insectele lăsând în încăpere un parfum plăcut și răcoritor de lămâie. După uscarea zonelor curățate totul este sigur atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie. Poți vizualiza reclama produsului AICI

Sano Floor Plus reprezintă o metodă sigură și la îndemână de a îndepărta gândacii atât din apartament, dar și din case și implicit modul de a avea podele curate și o încăpere frumos mirositoare.

Produsul este disponibil în bidoane de 1L, 2L, 4L, precum și rezervă economică tip refill 750ml. Sano Floor Plus poate fi procurat din majoritatea magazinelor.

Descoperă colecția Sano Floor Plus  AICI

iar portofoliul de produse Sano AICI

Grăsime arsă in bucătărie? O rezolvă SANO Forte Plus cu parfum de Lămâie.

Sano

Se apropie momentul în care, în fiecare gospodărie, se va munci de zor în timpul maratonului pregătirii borcanelor cu murături si conserve, iar Sano Forte Plus este pe poziții pentru a da o mână de ajutor: grăsimea arsă și murdăria vor dispărea ca prin minune.

Acest degresant spumă care are nevoie de doar 2-3 minute pentru a dizolva chiar și cele mai dificile grăsimi curăță rapid, eficient și fără înmuiere o gamă variată de suprafețe medii si mari. Poate curăța lejer grătarul, plita, pereții de ceramică, cuptorul, aragazul, tăvile și imprimă încăperii parfumul plăcut de citrice.

Este ușor de folosit iar concentrația mare de sodă caustică asigură îndepărtarea grăsimii chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Sano recomandă efectuarea unui test de rezistență a culorii sau a suprafeței prin pulverizarea produsului pe un colț ascuns precum și folosirea mănușilor de menaj în timpul utilizării produsului.

Disponibil în ambalaj de 750 ml, Sano Forte Plus Lămâie poate fi procurat din majoritatea magazinelor.

Descoperă colecția Sano Forte Plus AICI

iar portofoliul de produse Sano AICI

Clipul il poți viziona AICI

6 thoughts on “Două noi produse Sano pentru locuință – Comunicat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: