Tu ce cadou îți oferi toamna asta? Happy Days pe Notino

cadou notino

Chiar dacă nu e sărbătoare, chiar dacă nu e ziua ta de naștere și nu ai nicio aniversare, îți poți oferi un cadou oricând. Iar dacă, totuși, ești în căutarea unei ocazii pentru a-ți oferi un cadou, eu spun că oferta de la Notino este exact ocazia pe care o cauți. Asta deoarece, în săptămâna 16-22.09.2019 pe Notino te bucuri de Happy Days, cu o ofertă de nerefuzat.

În această săptămână, poți alege un produs cadou pentru cumpărături de minim 220 RON. Astfel, dacă adaugi în coșul tău produse care au un total de cel puțin 220 lei, poți alege unul din cele 12 produse oferite cadou. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, așadar ar fi bine să te grăbești, dacă îți dorești să te bucuri de unul dintre cadouri. În plus, cadoul oferit pentru astfel de comenzi este în variantă full-size.

E timpul să îți faci un cadou

Îți dorești de mult un parfum, dar nu ai găsit ocazia să îl cumperi? Acum e momentul, pentru că, odată cu parfumul preferat, poți beneficia și de un cadou de la Notino. De exemplu, îți poți lua parfumul Dolce & Gabbana The One la 50ml și vei avea automat un cadou la alegere.

Sau poate îți dorești un parfum și o trusă de farduri. Și în acest caz, dacă produsele comandate însumează cel puțin 220 lei, vei putea alege unul dintre cadourile puse la dispoziție. Printre aceste produse dintre care poți alege, se regăsesc diverse cadouri parfumate, produse pentru îngrijirea tenului, produse de make-up și produse pentru îngrijirea părului.

Însă, dacă îți dorești foarte tare unul dintre produsele pe care le poți primi cadou de la Notino, nu uita că trebuie să te grăbești, deoarece promoția este valabilă doar în limita stocului disponibil.

Nu uita să te cadorisești cu orice ocazie… sau fără

Este important să îți faci periodic cadouri. Acestea te vor ajuta să te simți mai bine, mai împlinită. Sunt convinsă că știi și tu că lucrurile mici sunt cele care ne fac fericiți. Tocmai de aceea, este esențial ca, măcar din când în când, să îți cumperi produsele pe care ți le dorești. Fie că este vorba despre un parfum scump, o trusă de machiaj sau un gel de duș diferit față de cel pe care îl folosești cu regularitate, o comandă de pe site îți va aduce bucurie.

De exemplu, eu îmi doream de tare mult timp o trusă mare de farduri pentru pleoape. În cea mai recentă comandă de pe Notino, am avut și trusa de farduri Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette. Ei bine, mă crezi sau nu, în momentul în care am desfăcut coletul cu produsele comandate, m-am simțit ca un copil în dimineața de Crăciun. Am avut și alte produse în comandă, așa cum poți vedea în poza atașată, dar paleta de farduri m-a bucurat peste măsură. Asta deoarece îmi doream o paletă mare, cu numeroase culori. În plus, produsele de la Makeup Revolution sunt pe placul meu, chiar dacă, poate, nu sunt chiar din lista produselor profesionale.

Așadar, eu mi-am făcut un cadou care m-a făcut bucuroasă. Tu ce cadou îți dorești să-ți faci?

4 thoughts on “Tu ce cadou îți oferi toamna asta? Happy Days pe Notino

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: