Toamna e bogată în reduceri pe Notino – Reducerile săptămânii

reduceri pe notino

Toamnă bogată și roditoare

ce reduceri aduci pe Notino, oare?

Întreaga vară ne-am bucurat de diverse reduceri pe Notino. Însă, deși toamna bate deja la ușă, nu este cazul să îți faci probleme pentru aceste reduceri. Chiar dacă atmosfera de afară devine mai întunecată și tristă, lucrurile nu se schimbă în rău pe Notino, dimpotrivă. Pentru a te ajuta să te bucuri de fiecare zi de toamnă, site-ul îți asigură în continuare câteva reduceri super drăguțe, de care te vei bucura, cu siguranță.

Așadar, haide să îți arăt ce reduceri sunt pe Notino în prima săptămână a lunii septembrie, urmând să îți arăt și câteva produse pe care le-am adăugat în wishlistul meu nesfârșit.

Bogăție de reduceri pe Notino

Prima săptămână din septembrie (2-8.09.2019) vine cu o reducere consistentă la cele mai bune noutăți din anul 2019. Astfel, dacă îți alegi produse din categoriile parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului și/sau make-up, beneficiezi de o reducere de 20%. Pentru a te bucura de această reducere, trebuie să utilizezi codul promoției, newro20 înainte de a finaliza comanda.

Ce produse am mai adăugat în wishlist?

Deși wishlistul meu de pe Notino e lung cât o zi de vară, de fiecare dată când navighez pe site, reușesc să mai adaug câte ceva în el. Acum un parfum, acum o paletă de farduri sau un ruj și, uite așa, lista mea de dorințe crește văzând cu ochii. Hai să îți arăt ce produse am adăugat în wishlist din selecția disponibilă pentru reducerea din această săptămână.

Armani Sì Fiori

Am deja parfumul Armani Si Passione, care îmi place enorm. De aceea, am încredere că și parfumul Armani Sì Fiori va fi pe gustul meu. Este un parfum floral, pe care abia aștept să îl încerc. Notele sale de vârf sunt coacăze negre și mandarină, notele de inimă sunt extras de portocală amară și trandafir, iar notele de bază sunt mosc alb și vanilie.

La Roche-Posay Pure Vitamin C10

Cred că toate știm că, mai mult decât îmbătrânirea în sine, ne sperie ridurile care încep să apară odată cu înaintarea în vârstă. Norocul nostru, al femeilor din zilele noastre, este că avem posibilitatea de a utiliza diverse produse pentru încetinirea îmbătrânirii tenului. Un astfel de produs este și La Roche-Posay Pure Vitamin C10, serul cu vitamina C pentru diminuarea ridurilor.

Acest ser încetinește pierderea elasticității tenului și reduce semnele de îmbătrânire, ajută tenul să devină mai luminos și mai radiant, reduce ridurile și liniile fine, rafinează și hidratează intens tenul, precum și echilibrează și uniformizează textura și nuanța tenului.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost

Am adăugat în wishlist și această spumă de păr pentru volum, în speranța că va reuși să îmi ajute părul să arate mai voluminos. Această spumă ajută la fixarea coafurii, asigură flexibilitatea părului și îi adaugă acestuia volum.

Makeup Revolution Creative Vol 1

Nu se poate să vizitez site-ul Notino fără să mai adaug o paletă de farduri în wishlist. De data aceasta, am pus ochii pe paleta de farduri Makeup Revolution Creative Vol 1, care are culori cu pigmentare intensă, perfecte atât pentru machiajul de zi, cât și pentru cel de seară. În plus, produsele de la Makeup Revolution sunt printre preferatele mele.

Te invit să intri și tu pe site-ul Notino, pe selecția de produse pe care le poți cumpăra în această săptămână cu o reducere de 20% și să-ți alegi produsele preferate. Tu ce produse mai ai în wishlist?

4 thoughts on “Toamna e bogată în reduceri pe Notino – Reducerile săptămânii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: