După o vară de relaxare, vine SuperBlog 2019!

SuperBlog 2019

Am avut o vară frumoasă, încărcată cu activități minunate. M-am „rupt” puțin de mediul online, am ales relaxarea în locul muncii și am avut parte de o bine-meritată pauză de la tot ce a însemnat virtual. Nu, nu am lipsit chiar de tot de pe aici, dar m-am ocupat mult mai puțin de tot ce ține de online și mai mult de offline. A fost bine, relaxant, dar a sosit momentul să mă reîntorc la butoane (sau taste) și să încep iar să scriu. Iar pentru a reuși să îmi reintru în ritmul obișnuit, am luat o decizie: particip la SuperBlog 2019!

Nu știu în ce măsură este o decizie bună, nu știu dacă voi reuși să particip la toate probele din cadrul competiției, dar știu că, odată ce virusul SuperBlog mi-a intrat în vene, este imposibil să îl elimin complet de acolo. Așadar, iată-mă anunțându-mi participarea la competiția care adună bianual sute de bloggeri dornici să-și testeze și depășească limitele.

Vrei și tu să participi la SuperBlog 2019?

Dacă îți dorești și tu să te încarci cu adrenalină și emoții în această toamnă, te poți înscrie la SuperBlog 2019. La 1 septembrie s-a dat startul înscrierilor pentru noua provocare a toamnei. Dacă îți dorești să participi, tot ce trebuie să faci este să citești Regulamentul și să urmezi pașii descriși. Dacă întrunești condițiile de participare, anunță-ți dorința de a participa printr-un articol pe blogul tău, iar apoi completează Formularul de înscriere de pe site-ul SuperBlog. Sunt acceptați bloggerii din România, indiferent de traficul blogului sau de tematica acestuia.  

Competiția de blogging creativ SuperBlog 2019 se desfășoară în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2019. Toate probele concursului sunt opționale, astfel că nu ești obligat să participi la toate, ci doar la cele care te atrag.

Eu am făcut deja primul pas pentru participare. Sper ca timpul să-mi permită să scriu la cât mai multe probe, sau chiar la toate. Nu te voi minți, nu este o competiție ușoară, dar este, cu siguranță, una care creează dependență!

Așadar, să ne citim cu bine la SuperBlog 2019!

16 thoughts on “După o vară de relaxare, vine SuperBlog 2019!

  1. Exact asta spuneam si eu! :)) Nu stiu daca voi reusi sa particip la toate probele sau ce rezultate voi avea, dar merita incercat. Succes sa avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: