Smithfield România se alătură eforturilor medicilor

smithfield

Smithfield România se alătură eforturilor de sprijinire a celor aflați în linia întâi a luptei împotriva COVID-19, medici și paramedici ai spitalelelor din Timiș

Compania anunță donații pentru Asociația “Dr. Victor Babeș” și Asociația pentru ATI “Aurel Mogoșeanu”.

Ca parte a efortului global al Smithfield Foods împotriva COVID-19, cei peste 4.500 de angajați ai companiei Smithfield România sunt mândri să sprijine cadrele medicale aflate în linia întâi a confruntării medicale cu pandemia de coronavirus.

Recent, compania a făcut donații Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara (100.000 lei) și Asociației pentru ATI “Aurel Mogoșeanu” din Timișoara (100.000 lei), în vederea combaterii extinderii virusului COVID 19. Totodată, compania a demarat achiziția de echipamente medicale de protecție spre a fi oferite cu titlu de sponsorizare mai multor instituții medicale din județul Timiș, în valoare de 80.000 de lei.

“Mesajul nostru este că, împreună, putem depăși acest moment critic. Este esențial să rămânem calmi, să fim responsabili și să ajutăm comunitatea din care facem parte, respectând totodată măsurile de protecție și de combatere a transmiterii virusului. De aceea, vom continua să susținem eforturile cadrelor medicale din comunitățile noastre, așa cum am mai făcut-o deja, oferind sprijin financiar sau echipamente medicale pentru spitalele din Timișoara”, a declarat Goran Panici, Director General, Smithfield România.

Aceste acțiuni se înscriu în programul prioritar Smithfield România de sprijin pentru spitalele și instituțiile medicale din Timișoara și din județul Timiș, care în ultimul an a mai inclus: donații în valoare de 200.000 de euro, prin care a fost renovată o secție a noii clădiri a Spitalului de copii Louis Țurcanu din Timișoara; sprijin pentru reparația centrului medical pentru copii și tineri ai Fundației Cristian Șerban; sprijin financiar pentru achiziționarea echipamentelor necesare unui centru de transfuzie mobil care deservește cele 17 spitale din județul Timiș; sprijin financiar oferit Asociației Pacienților cu Reumatism din Banat pentru achiziționarea de echipamente medicale; sprijin financiar oferit Spitalului Dr. Karl Diel din Jimbolia pentru achiziția de aparatură medicală.

***

Despre Smithfield Foods, Inc.

Cu sediul în Smithfield, Va. din 1936, Smithfield Foods, Inc. este o companie americană din industria alimentară, cu rădăcini în agricultură și acoperire globală. Cei 40.000 de angajați ai noștri din SUA sunt dedicați conceptului nostru de ”Mâncare bună. În mod responsabil®” și au contribuit la statutul nostru de una din cele mai importante companii de proteine, integrată pe verticală. Am inițiat standarde de sustenabilitate timp de mai bine de două decenii, bucurându-ne inclusiv de multe premiere în industrie, cum ar fi angajamentul nostru ambițios de reducere cu 25% a amprentei de carbon până în 2025. Credem în puterea proteinelor de a pune capăt insecurității alimentare și am făcut donații de sute de milioane de porții de mâncare persoanelor cu nevoi sociale. Smithfield se mândrește cu un portofoliu de branduri reprezentative de înaltă calitate, cum ar fi Smithfield®, Eckrich® și Nathan’s Famous®, printre multe altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina www.smithfieldfoods.com sau să luați legătura cu noi pe paginile de Facebook, Twitter, LinkedIn, și Instagram ale companiei.

Despre Smithfield Romania

Smithfield România a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase programe de sustenabilitate și implicare socială, fiind, printre altele: iniţiator al programului “Hrană pentru suflete”- de sprijinire a familiilor cu nevoi sociale, sponsor al proiectului “Ziua Mondială a Monitorizării Calităţii Apei”, un program de analiză şi monitorizare a calităţii apelor implicând elevii şi studenţii, iniţiator al programului de responsabilitate socială ”Smithfield Friends” – program de încurajare a voluntariatului în rândul angajaților. Programele de responsabilitate socială ale Smithfield România au fost recunoscute local și internațional, voluntarii companiei fiind recompensați cu numeroase premii, printre care: Smithfield Foods “Environmental and Sustainability Awards 2014”, “Diploma de excelență” (PR Awards, 2014), precum și premiul 2 și nominalizări în cadrul galelor Romanian CSR Awards, edițiile 2013, 2015 și 2016, dar și cel mai recent premiu: Smithfield Foods Sustainability Awards 2017 – pentru bune practici în materie de programe de sustenabilitate.

Mai multe detalii referitoare la programele active de sustenabilitate ale companiei găsiți la:

https://www.smithfield.ro/ro/sustenabilitate/activitate-comunitara

Pentru informaţii suplimentare:

Cristina Bodea,

Director Sustenabilitate,

Smithfield România

Tel: 0256 400 400,

Email: cbodea@smithfield.ro

6 thoughts on “Smithfield România se alătură eforturilor medicilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: