Totul despre corpul uman – Anna Claybourne

Totul despre corpul uman

Recent, navigând pe site-ul Editurii Corint, am găsit între noile apariții cartea Totul despre corpul uman, apărută în colecția Corint Junior. Cum aveam de ceva vreme în plan să îi cumpăr Denisei o astfel de carte, nici nu am mai stat pe gânduri. Deși cartea este destinată copiilor peste 10 ani, Denisa a fost fascinată de ea din prima clipă. Citește din ea și uneori îi citesc eu, pentru a-i putea oferi explicațiile de care are nevoie.

M-am bucurat de alegere imediat ce a ajuns cartea la noi, mai ales în momentul în care a văzut-o Denisa. Încântarea ei din acel moment nu a cunoscut limite! Și pe bună dreptate, având în vedere modul de prezentare al cărții Totul despre corpul uman. Formatul este mare, paginile lucioase, iar informația este susținută de ilustrații viu colorate, care atrag atenția copiilor.

Cartea Totul despre corpul uman este împărțită în capitole și subcapitole, fiecare dintre ele destinate unui anumit subiect referitor la corpul uman. Astfel, cu ajutorul acestei cărți, copiii pot învăța care sunt părțile componente ale corpului uman, pot învăța despre mușchi și oase, piele, păr și unghii, creier și simțuri, respirație și circulație, alimentație, sănătate și medicină, modificări corporale și alte informații.

Totul despre corpul uman – o carte excelentă pentru copii

Fiecare subcapitol vine cu informații utile, explicate frumos. Aceste informații sunt însoțite nu doar de poze, ci și de curiozități, informații uimitoare, probleme pe care le poate întâlni corpul uman și linkuri de internet unde pot fi găsite mai multe informații, poze, animații și chiar jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine și să aprofundeze ceea ce pot citi în această carte.

Din punctul meu de vedere, este o carte excelentă pentru copii. Din această carte, cei mici pot afla informații interesante și chiar utile. În plus, cartea poate oferi un bun suport educațional pentru lecțiile de anatomie de la școală. Așadar, dacă aveți copii, vă recomand această carte, mai ales dacă erați în căutarea unei cărți despre corpul uman.

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Editurii Corint sau Corint Junior.

8 thoughts on “Totul despre corpul uman – Anna Claybourne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: