Sano Maxima Perfume Collection reînvie amintiri dragi

Sano Maxima Perfume Collection

De-a lungul timpului, am mai folosit produse Sano și de fiecare dată au fost pe măsura așteptărilor, cel puțin. Recent, a ajuns la mine un colet Sano compus din:

  1. Sano Maxima Power Gel. Spring Flowers – detergent gel
  2. Sano Maxima Perfume Collection. Soft Silk – balsam ultra concentrat
  3. Sano Fresh Home. Soft Silk – odorizant de cameră

Pot să spun că am fost încântată de aceste produse încă de la prima utilizare. Așa cum ne-a obișnuit Sano, produsele sale au un parfum extraordinar, care ne poartă, parcă, în alte lumi. Cel puțin, Sano Maxima Perfume Collection cu siguranță ne poartă în alte lumi, mai exact, în lumea amintirilor.

Chiar și un singur căpăcel din balsamul ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection este capabil să trezească amintiri dragi.

Chiar și un singur căpăcel din balsamul ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection este capabil să trezească amintiri dragi. Când am folosit prima oară acest balsam, o amintire foarte dragă mi-a revenit în memorie și vreau să v-o povestesc.

Atunci când eram mică, bunicii mei materni aveau casa străbunicilor mei. De fapt, chiar am prins-o în viață pe străbunica mea, doar că pe ea nu prea mi-o amintesc, fiind prea mică atunci când a plecat dintre noi. Totuși, îmi amintesc casa și curtea, unde mergeam adeseori cu bunicii mei. Curtea străbunicii era plină de trandafiri mari, frumoși și parfumați.

Îmi plăceau atât de mult trandafirii de acolo, încât mereu am visat să am și eu o curte plină de trandafiri. Așa cum poate unii dintre voi știți, dorința mi s-a împlinit acum doi ani, când ne-am mutat la casă, iar în curte erau deja trandafiri minunați.

Sano Maxima Perfume Collection – o minunăție de parfumuri persistente

Toate cele trei produse pe care le-am testat în ultima perioadă sunt excelente. Parfumul lor este minunat și persistent. De exemplu, este suficient un „puf” din odorizantul de cameră, pentru ca aerul să se reîmprospăteze cu un parfum minunat. Detergentul gel este, și el, pe măsura așteptărilor. Spală bine și miroase frumos.

Cât despre balsamul ultra concentrat Sano Maxima Perfume Collection, pot spune că este minunat. Îmi întrece cu mult așteptările în materie de parfum și persistență. În urmă cu vreo 4 zile, am schimbat lenjeria de pat, cu una spălată cu detergentul și balsamul Sano. Acum două zile, am mai adus acasă o pisicuță. Ei bine, la noi, pisicile dorm cu noi în pat, mai ales cât sunt micuțe. Asta pentru că mă comport exact ca un copil când văd pisici mici. Ei bine, ce vreau să spun este că micuța noastră Luna miroase… a Sano Maxima Perfume Collection! Îți este mai mare dragul să o ții în brațe, datorită parfumului pe care îl emană blănița ei, de la lenjeria spălată cu Sano.

Așadar, cred că este ușor de înțeles de ce produsele Sano au devenit de nelipsit din casa mea. Sunt exact produsele pe care le căutam, care oferă un parfum irezistibil, de lungă durată. Vi le recomand și vouă!

6 thoughts on “Sano Maxima Perfume Collection reînvie amintiri dragi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: