Machiaj simplu, dar de efect, cu PowerStay de la Avon

Machiaj simplu, dar de efect, cu PowerStay de la Avon

V-am tot arătat în ultima perioadă poze cu machiaj realizat cu fard de pleoape cremos și mascara PowerStay de la Avon. Asta pentru că recent am dat o comandă la Avon, incluzând aceste două produse. După ce le-am folosit o perioadă, a sosit momentul să împărtășesc cu voi experiența mea cu aceste produse.

Din start, vreau să vă spun că m-am îndrăgostit de produsele PowerStay! De ce? Pentru că sunt grozave! În special în această perioadă, am renunțat la ruj, deoarece în spațiile închise suntem obligați să purtăm mască. Așadar, rujul nu ar face altceva decât să îmi mânjească masca reutilizabilă și, în rest, oricum nu s-ar vedea. Tocmai din acest motiv, am început să pun mai mult accent pe ochi, iar cu ajutorul acestor două produse PowerStay, am reușit să îmi evidențiez ochii de fiecare dată când am simțit nevoia să port un machiaj.

Machiaj simplu, dar de efect, cu PowerStay de la Avon

Prima oară când le-am folosit a fost într-o zi când am mers până la Oradea. Ce nu am avut în plan când am plecat de acasă a fost o ieșire la ștrand în ziua respectivă. Totuși, în ultimul moment ne-am răzgândit și, odată ajunși înapoi acasă de la Oradea, am mers la ștrand. Am decis să rămân machiată, pentru a testa rezistența acestor produse. Asta deoarece reclama lor promite să reziste la apă. Ei bine, confirm că acest lucru este adevărat. Cu toate că am fost la ștrand, machiajul meu era intact și când am ajuns acasă.

Machiaj cu fard de pleoape și mascara PowerStay

De când am primit fardul de pleoape cremos și mascara PowerStay, le-am folosit de câteva ori, pentru a obține un machiaj simplu, dar de efect. Fardul de pleoape îl folosesc în loc de creion pentru conturul ochilor. Îmi place foarte mult faptul că are o culoare intensă, de durată, și se aplică foarte ușor. De fapt, cu toate că am folosit diverse produse pentru conturul ochilor, acest fard de pleoape cremos sub formă de creion mi se pare, de departe, cel mai ușor de folosit. Cel puțin, acest lucru este valabil în cazul meu.

Machiaj simplu, dar de efect, cu PowerStay de la Avon

Cât despre mascara, îmi place enorm faptul că dă volum și culoare, fără a încărca genele. Nu lasă senzația aceea de gene încărcate și grele, cum se întâmplă în cazul altor produse de acest gen. Iar acest lucru este valabil în cazul ambelor produse PowerStay pe care le-am utilizat. De fiecare dată când m-am machiat cu acestea, am avut o senzație plăcută, naturală, am fost fără să simt că sunt machiată. În plus, îmi place enorm peria de la această mascara. Este curbată și mare, ceea ce oferă volum genelor.

Nota mea pentru aceste două produse este 10. Chiar le recomand cu drag. Oferă tot ceea ce promit, adică: sunt rezistente la apă, nu se întind și nu lasă urme, au o culoare intensă și nu dau senzația de încărcat.

4 thoughts on “Machiaj simplu, dar de efect, cu PowerStay de la Avon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: