Reduceri Black Friday la produse L’Oréal Paris

reduceri black friday

Luni, 25.11.2019 a început a doua săptămână de reduceri Black Friday pe Notino și ține până duminică, 1.12.2019, inclusiv. În această săptămână de reduceri Black Friday, puteți achiziționa produse ale brandurilor populare selectate cu o reducere de 20%. Pentru a beneficia de această reducere, trebuie să folosiți codul black20 în coșul de cumpărături, înainte de finalizarea comenzii.

L’Oréal Paris la reduceri Black Friday

Tot analizând oferta de reduceri Black Friday, am observat că unul dintre brandurile ale căror produse sunt selectate pentru a beneficia de prețul redus este L’Oréal Paris. Deși cunosc brandul și știu că este unul dintre cele mai bune, încă nu am luat niciun produs cosmetic al acestuia. Așadar, am decis să remediez și, înainte de a da o comandă, am adăugat în wishlist câteva produse ale acestui brand. Iată care:

 • L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye, mascara cu efect de gene false. Am deja câteva rimeluri în cutia mea cu cosmetice, însă este momentul să iau unul nou, cele vechi fiind aproape goale. Am pus ochii pe această mascara, deoarece în descriere este menționat că oferă un efect de gene false și sunt chiar curioasă dacă funcționează.
 • L’Oréal Paris Superliner Super Liner, eyeliner-gel. Rămân în categoria de cosmetice pentru ochi și vă spun că am ales acest eyeliner deoarece am deja câteva tipuri diferite de eyeliner și sunt întotdeauna curioasă să încerc modele diferite, pentru a descoperi unul care să mă ajute să trasez linii precise. Iar acest eyeliner-gel exact asta promite: trasarea unor linii precise.
 • L’Oréal Paris Infallible Les Macarons, ruj de buze lichid, mat și de lungă durată. De obsesia mea de a avea rujuri cât mai multe și mai diverse cred că v-ați dat deja seama, dacă mă urmăriți și în social media, dar și pe blog. Rujul acesta vine în nouă nuanțe diferite și îmi este foarte greu să aleg doar una pe care să o iau. Voi merge pe varianta Framboise Frenzy și, dacă îmi place, cu siguranță voi mai încerca și altele.

Ocazia perfectă pentru a lua cadouri de Crăciun

În cazul în care încă nu ați luat cadouri pentru Crăciun pentru cei dragi, aveți ocazia să le luați acum, în timp ce profitați și de noile reduceri Black Friday de pe Notino. Site-ul vă este deosebit de util și dacă nu aveți idei de cadouri de Crăciun, deoarece oferă diverse categorii, cum ar fi cadouri pentru ea, cadouri pentru el și cadouri pentru copii. Odată accesată categoria care vă interesează, puteți alege cadoul perfect, din varietatea de produse recomandate.

Voi ce aveți în wishlistul de pe Notino? Vă inspiră alegerile mele?

10 thoughts on “Reduceri Black Friday la produse L’Oréal Paris

 1. Ok, m-ai convins și sunt surprins…
  Sunt surprins pentru că veștile din titlu par mai bune decât e permis aproape.
  Îmi place mult însă!
  A doua repriză de Black Fiday? Oh, îmi place mult asta!
  Notino e genial, nu e de mirare că e atât de iubit magazinul ăsta.
  Și uite cum m-ai convins cu reducerea de 20%, că nu, e ceva…
  Păi nu? Că Notino are și matale poți!
  Frumos, hai că dau o raită pe acolo, să văd și eu niște produse pentru niște cadouri.
  Mulțam mult pentru veștile bune, BlackFriday continuă, și pentru faptul că mi-ai ușurat aventurile în căutarea cadoului perfect!
  Felicitări pentru articol, Eva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: