Trei parfumuri în wishlist-ul de Black Friday de pe Notino

black friday

De câțiva ani, moda cu Black Friday a prins avânt și la noi în țară, iar mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare să vedem care sunt magazinele care au oferte și, mai ales, ce oferte vom găsi de Black Friday. Anul acesta în perioada 11-17.11.2019 se desfășoară Black Friday pe Notino. Cu această ocazie, veți putea beneficia de 15% reducere la toate parfumurile de pe site, utilizând codul black.

Lista mea de dorințe de Black Friday

Am deja câteva parfumuri în wishlist, iar ofertele de Black Friday s-ar putea să mă convingă să le cumpăr mai repede. Haideți să vă arăt trei parfumuri pe care le am în lista de dorințe, poate reușesc să vă inspir și pe voi, în cazul în care încă vă mai gândiți ce să adăugați în coșul de cumpărături.

1. Avon Perceive

Am avut acest parfum în urmă cu câțiva ani și știu că mi-a plăcut tare mult cum miroase. În plus, sunt de ceva vreme în căutarea unui parfum care să miroasă a frezie, iar parfumul Avon Perceive conține frezie în notele sale de vârf. Nu mai rețin exact dacă mirosul său chiar este unul asemănător așteptărilor mele, însă sunt sigură că îl voi cumpăra în curând, să mă conving dacă este ceea ce caut sau nu.

black friday

2. Salvatore Ferragamo Emozione

Am avut în trecut o mostră a parfumului Salvatore Ferragamo Emozione și mi-a plăcut tare mult. Este un parfum floral lemnos, potrivit pentru femeia modernă și încrezătoare. Abia aștept să îl comand, mai ales că recent mi-am luat un alt parfum Salvatore Ferragamo, Incanto Shine, și îmi place enorm.

black friday

3. Cacharel Yes I Am

În cea mai recentă comandă pe care am avut-o pe Notino am primit o mostră a parfumului Cacharel Yes I Am și mi-a plăcut din prima. Este din grupa de parfumuri florale și fructate și are o aromă senzuală, cu note picante. Li se potrivește femeilor curajoase și independente și poate fi purtat atât zilnic, cât și la ocazii speciale.

black friday

Cadouri de Crăciun la Black Friday

Chiar dacă suntem abia în noiembrie, deja ne putem gândi și la cadourile de Crăciun. Și, de ce nu?, chiar să profităm de reducerile de Black Friday pentru a achiziționa cadouri pentru cei dragi. Pe Notino găsiți o selecție de idei de cadouri de Crăciun. Puteți alege cadouri pentru ea, cadouri pentru el, cadouri pentru copii sau seturi cadou, pentru a găsi mai ușor produsele de care aveți nevoie. Eu am început deja să cumpăr cadouri pentru Crăciun, am fost prevăzătoare anul acesta și chiar de pe Notino le-am și luat.

Voi așteptați reducerile de Black Friday? Obișnuiți să profitați de ele? Dar cadouri de Crăciun ați început deja să luați?

8 thoughts on “Trei parfumuri în wishlist-ul de Black Friday de pe Notino

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: