La ce ai renunța? – TAG

la ce ai renunța?

Fiicei mele îi place să inventeze jocuri, pe care să le putem juca atunci când mâncăm sau seara, chiar înainte de somn. Sunt jocuri simple, care merg pe interacțiune și conversație. Pornind de la un astfel de joc de-al ei, pe care mi l-a propus serile trecute, mi-a venit ideea să realizez un tag prin care să vă provoc și pe voi să luați parte la jocul nostru. Să spunem că ar trebui, cel puțin pentru o perioadă, să renunțați la unul dintre două lucruri. Care ar fi cel la care ați renunța?

Voi începe prin a răspunde la întrebările din tag, iar apoi pasez leapșa mai departe.

Laptop sau telefon?

Ambele îmi sunt indispensabile, dar aș renunța mai degrabă la laptop. Până nu de mult, preferam de departe să lucrez pe laptop, însă în ultima vreme am descoperit că telefonul este mult mai practic și îmi oferă mult mai multă libertate.

Cărți sau TV?

Aici nici măcar nu este o întrebare pentru mine! La TV aș putea spune că am renunțat de mult, fără ca măcar să fiu nevoită să fac asta. Foarte rar mă uit la TV, cu toate că plătesc și abonament pe Netflix, televizoarele de la noi din casă merg non-stop și ai mei urmăresc mereu câte ceva. Eu prefer să citesc, așa că nu aș renunța la cărți în favoarea TV-ului vreodată.

Pizza sau hamburger?

Nu pot spune că sunt neapărat moartă fără vreuna dintre cele două, însă aș renunța mai degrabă la pizza. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place pizza, însă sunt într-o fază în care prefer hamburger-ul. 😀

Ciocolată sau fursecuri?

Aș renunța mai degrabă la ciocolată, pentru că fursecurile oferă mai multă varietate. Îmi place ciocolata, dar am ajuns să mănânc foarte rar, pentru că rar reușesc să mai găsesc acel sortiment de ciocolată care să mă surprindă și să mă cucerească. În plus, fursecurile au și ciocolată! 😛

Chipsuri sau pufuleți?

Categoric, chipsuri! Deși uneori mănânc chipsuri, prefer pufuleții. Poate pentru că îmi amintesc de copilărie, poate din alt motiv, cert e că ador pufuleții!

Filme sau seriale?

Având în vedere că nu prea urmăresc nici unele, nici altele, nu prea e greu. Parcă, totuși, dacă o vreme mi s-ar impune că nu am voie să mă uit fie la filme, fie la seriale, aș renunța la filme.

Vacanță la mare sau la munte?

Soarele nu e cel mai bun prieten al meu, așadar, aș renunța la mare în favoarea muntelui. În plus, muntele mi se pare mai ofertant.

Leapșa „La ce ai renunța?” continuă

Predau leapșa mai departe:

Adriana Ivan de la AdrianaIvan.ro

Anaphielle Creatives de la Căsuța unui melc

Alex Popa de la Neguțătorul de visuri

Uirebit de la Uirebit

Oricine poate prelua acest tag, cu menționarea sursei.

9 thoughts on “La ce ai renunța? – TAG

 1. Ce idee drăguță! Mulțumesc pentru tag, dragă Eva! Am rezonat cu o parte dintre răspunsurile tale, dar rrcunosc că m-ai cam pus pe gânduri. Voi răspunde cât de curând provocării. Îmbrățişări!

 2. SIGUR! Mulțumesc, Eva și la fel fiicei tale!
  Cam scurt, bre! Dacă „ne tot tragi de informații personale”, păi nu te sfii, dă cu parul.
  Frumos chestionar și întrebări bune, deși puține.
  Mi-a plăcut și cum așa bre, să renunți matale la ciucalată? Îți recomand ciocolata cu mentă, sau amară. Sunt singurele care îmi plac. Nu mănânc dulce, deloc.
  Hamburger? Nu mă așteptam, dar e interesant.
  A fost o experiență plăcută această provocare (între ciocan și nicovală), mulțam încă o dată!
  Felicitări pentru articol, Eva!

  1. Ma bucur ca ti-a placut si multumesc! Ciocolata cu menta am incercat sa mananc, dar nu mi-a placut deloc, dar deloc! Ciocolata amaruie imi place, doar ca nu am mereu pofta de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: