De la ștrumfiță la vopsea de păr profesională

vopsea de păr profesională

Mai țineți minte cum recent v-am povestit despre cum m-am transformat eu în ștrumfiță, din dorința de a-mi vopsi părul albastru? Ei bine, deși culoarea care mi-a ieșit atunci mi-a plăcut tare mult, după doar două zile, am decis să spăl bine părul, pentru că mă trezeam în fiecare dimineață cu fața albastră… exact ca un ștrumf sau un Avatar. Totuși, pentru că mi-a plăcut enorm să am părul albastru, am decis să apelez la o vopsea de păr profesională de data aceasta.

Am tot căutat o vopsea de păr albastră. Mai multe persoane îmi recomandaseră Colorista, însă nu am găsit nuanța care mi-ar fi plăcut. Astfel, am continuat să navighez și, într-un final, am găsit exact ce căutam, de la un brand pe care îl cunosc și folosesc de ani de zile.

Am luat vopsea de păr profesională Kallos KJMN culoare păr cu keratină și ulei de argan, culoare 0.88 Blue. De data aceasta, am încredere că voi avea doar părul albastru, nu și tenul, de fiecare dată când mă trezesc.

Am avut mereu ideea de a-mi vopsi părul în culori cât mai trăsnite, care să atragă atenția. Până recent, însă, mi-a cam lipsit curajul de a face asta. Iată-mă azi, la 32 de ani, vopsindu-mi părul albastru. Practic, 32 e dublul lui 16, iar 16 e o vârstă la care adolescentele fac tot felul de trăsnăi, inclusiv să-și vopsească părul în culori neobișnuite, nu? Ca bonus pentru al doilea 16 din 32-ul meu, m-am și tuns singură, acasă. Da, azi, de ziua mea, mi-am făcut acest cadou: părul mai scurt și albastru!

De ce să alegi o vopsea de păr profesională?

Este recomandat să alegi o vopsea de păr profesională din mai multe motive. Iată câteva dintre ele:

1. Este de calitate superioară

Cu ajutorul unei vopsele profesionale, poți obține un păr vopsit frumos, exact ca la salon, chiar și dacă te vopsești acasă. Aceasta nu arde părul, ci îl lasă moale și strălucitor.

2. Acoperă în întregime firele de păr, chiar și pe cele albe.

Unele persoane apelează la vopsea de păr pentru a acoperi firele albe. În acest caz, este recomandat să apelezi la o vopsea de păr profesională, deoarece aceasta acoperă în întregime firele de păr.

3. Menține culoarea vie mai mult timp.

Atunci când alegi să te vopsești, îți dorești să ai o culoare care rezistă pe păr cât mai mult timp. Ei bine, în acest caz, tot vopseaua de păr profesională este soluția. Vopseaua de păr profesională asigură o culoare care arată proaspăt vopsită chiar și după câteva săptămâni de la utilizare.

4. Protejează părul și scalpul.

Vopselele de păr profesionale conțin ingrediente menite să protejeze părul și scalpul.

Câteva recomandări la final

Așadar, chiar și atunci când vă vopsiți acasă, este recomandat să apelați la o vopsea de păr profesională. Astfel, veți obține o culoare frumoasă, intensă și rezistentă. Recomandarea mea este să fiți atenți atunci când comandați o vopsea de păr profesională, deoarece acestea nu vin însoțite și de oxidant. Așadar, nu uitați să adăugați în coș toate produsele de care aveți nevoie și asigurați-vă cp urmați instrucțiunile de utilizare pentru a obține culoarea dorită.

Voi ce culori mai folosiți? Care culoare de păr vă tentează și nu ați avut până acum curajul să o folosiți?

12 thoughts on “De la ștrumfiță la vopsea de păr profesională

  1. Ce culoare nu am incercat?nu stiu…curcubeu nu am avut 🤗in rest am incercat toate culorile…poate alb nu cred…Da imi doresc🤗iti sta foarte bine!!La multi ani!

  2. Îmi place maxim cum a ieșit!!! Mi-e mi ar plăcea un balayage blond-roz, dar ar însemna să mă decolorez și nu am curaj. Sau verde, sau, sau.. 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: