Avon Mascara Unlimited sau ce faci când zâmbetul e ascuns

Avon Mascara Unlimited

Mascara a fost dintotdeauna produsul meu preferat de makeup. Înainte, obișnuiam adeseori să pun mascara pe gene și cam ăla era tot machiajul meu. Rar când puneam și puțin fard de pleoape, dar ruj sau fond de ten… nici nu se punea problema. Ei bine, în ultimii ani, având tot mai multe produse de makeup la îndemână, am început să mă machiez și eu așa cum trebuie, cu tot felul de produse. Însă, de când a început nebunia… pardon, pandemia!… am înțeles că rujul nu prea îmi mai este de folos. Vreau, nu vreau, în multe locuri unde merg sunt nevoită să port mască, iar astfel, rujul nu doar că nu are rost, dar mai și mânjește interiorul măștii. Așadar, accentul în makeup-ul meu a căzut, din nou, pe mascara. Iar recent am avut ocazia să testez noul produs Avon Mascara Unlimited.

Cum am zis și la început, mascara s-a numărat dintotdeauna printre produsele de makeup din topul meu. Poate tocmai din acest motiv, am fost mereu pretențioasă în ceea ce privește acest produs. Folosind adeseori doar mascara, mă aștept ca aceasta să fie vizibilă, într-un sens pozitiv. Îmi place să ofere alungire și culoare intensă genelor, pentru a oferi un plus de expresivitate privirii. Dacă tot folosesc mascara, măcar să se vadă, nu? Și-a îndeplinit Avon Mascara Unlimited scopul în acest sens? Aflați în rândurile care urmează.

Avon Mascara Unlimited – Da sau Nu?

Dacă mi-ați văzut deja postările din social media, cu siguranță știți că Avon Mascara Unlimited a fost pe măsura așteptărilor. Această mascara chiar alungește și ridică genele, așa cum a promis. În plus, nu le încarcă, astfel că nu am simțit că aș fi folosit mascara, ceea ce pentru mine este un mare plus când vine vorba de machiaj.

Avon Mascara Unlimited

Peria acestei mascara este subțire și ușor curbată, motiv pentru care aplicarea este ușoară și rapidă. Acest aplicator (sau perie, cum îi zic eu), este unul inovator, Fix-Lift, cu formă curbată, menit să se muleze perfect pe forma genelor și să le ofere densitate și maximă extensie.

Alături de toate beneficiile menționate anterior, mai pot adăuga și faptul că Avon Mascara Unlimited se menține bine pe gene. Conform descrierii produsului, această mascara se menține pe gene timp de 24 de ore.

Așadar, pentru mine Avon Mascara Unlimited și-a îndeplinit scopul și cu siguranță o recomand tuturor.

6 thoughts on “Avon Mascara Unlimited sau ce faci când zâmbetul e ascuns

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: