Mirosiune imposibilă – James Patterson și Steven Butler

Jurnalul unui câine poznaș. Mirosiune imposibilă

Mirosiune imposibilă. Volumul 3 al seriei Jurnalul unui câine poznaș – James Patterson împreună cu Steven Butler

Recent a apărut la Corint Junior cartea Jurnalul unui câine poznaș. Mirosiune imposibilă, de James Patterson și Steven Butler. Este al treilea volum al seriei Jurnalul unui câine poznaș și prima carte a seriei pe care o citim eu și Denisa. Recunosc că, de această dată, Denisa mi-a luat-o înainte și a citit ea cartea prima oară. I-a plăcut tare mult, s-a amuzat teribil și abia a așteptat să o citesc și eu, să putem împărtăși păreri. Și, cum o mamă curioasă acceptă recomandările copilului său, iată că azi am și citit cartea.

Mirosiune imposibilă este o carte extrem de simpatică, perfectă pentru copii. Îl are ca personaj principal pe Junior, un câine care a fost luat de către o familie și se bucură de viața îndestulată pe care o are acum, în comparație cu viața tristă pe care o avea înainte, când trăia la adăpostul pentru câini.

În acest volum, Junior descoperă că familia sa, Prindosu, urmează să plece în vacanță la Hollywood. Nerăbdarea lui este enormă, deoarece din discuțiile stăpânilor săi află că și pentru el se pregătește bagajul. Astfel, de cum se întâlnește cu prietenii săi canini, le și spune marea veste. Bucuria nu este doar a lui, ci și a celorlalți câini, care îi spun că și ei urmează să plece împreună cu familiile la Hollywood.

Câinii și legumele

Bucuria le este, însă, distrusă lui Junior și amicilor săi în ultimul moment, când descoperă că ei nu pleacă la Hollywood cu familiile, ci sunt trimiși într-un resort pentru câini. Odată ajunși acolo, însă, totul pare minunat. Au parte de spa și de relaxare. Însă, în momentul în care masa le este servită, începe cu adevărat dezamăgirea: primesc doar legume! Din acel moment, singurul gând pe care îl are Junior este cum să scape din resortul de lux, care pare să vrea să îi transforme pe câini în Legombi, și să ajungă înapoi la casele lor, pline cu mâncare delicioasă.

Așadar, avem parte de o aventură pe cinste, în compania lui Junior și a prietenilor săi canini. Descoperim cum Junior pune la cale plan după plan, în vederea evadării lor din locul plin de legume. Cum se va finaliza aventura, aflați doar citind cartea.

Mie și Denisei Junior ne-a adus aminte de câinele nostru, cu atât mai mult cu cât și el este salvat de la un adăpost pentru câini. Modul în care este descrisă bucuria și comportamentul lui Junior ne-a amintit în permanență de Star, câinele nostru, ceea ce a făcut lectura și mai plăcută și mai amuzantă.

Așadar, eu și Denisa vă recomandăm cu drag cartea Jurnalul unui câine poznaș. Mirosiune imposibilă, dacă vă plac lecturile ușoare, relaxante și amuzante. Denisa cu siguranță abia așteaptă să mai citească și alte volume din jurnalul lui Junior.

Jurnalul unui câine poznaș. Mirosiune imposibilă de James Patterson împreună cu Steven Butler poate fi comandată de pe site-ul Editurii Corint.

6 thoughts on “Mirosiune imposibilă – James Patterson și Steven Butler

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: