3 aspecte de care să ții cont când alegi un mobilier de baie

3 aspecte de care să ții cont când alegi un mobilier de baie

Atunci când ne gândim la mobilier de baie, primul lucru care ne vine în minte este că acesta reprezintă o opțiune ideală pentru a organiza și ascunde diversele obiecte cosmetice sau de uz personal. Însă, dincolo de acest aspect, mobilierul pentru baie reprezintă și o metodă excelentă de a transforma baia într-un spațiu elegant și confortabil. Ales corespunzător, mobilierul pentru baie poate îmbunătăți aspectul acestei încăperi sau chiar să o facă să pară mai mare din punct de vedere vizual. Totul depinde, desigur, de rezultatul pe care ne dorim să îl obținem prin utilizarea unui anumit mobilier de baie. În continuare, îți voi prezenta trei aspecte de care este bine să ții cont atunci când alegi mobilierul pentru baie, pentru a obține aspectul și rezultatul dorit.

1. Alege un mobilier de baie pentru funcționalitatea sa

Atunci când alegi un anumit mobilier de baie, este esențial să ai în vedere funcționalitatea sa. Asigură-te că alegi piese de mobilier care se încadrează în spațiul pe care îl ai la dispoziție. În plus, acesta trebuie să îți asigure tot spațiul de depozitare de care ai nevoie. Ia în considerare toate obiectele pe care vrei să le depozitezi departe de privirile persoanelor care intră în baie. De exemplu, dacă baia ta este mică, ai putea opta pentru un mobilier de baie suspendat. Astfel, vei beneficia de fiecare spațiu pe care îl ai la dispoziție și vei reuși să oferi valoare atât mobilierului, cât și băii.

2. Alege mobilierul potrivit din toate punctele de vedere

Asigură-te că alegi un set de mobilier care se potrivește în baia ta. De exemplu, dacă îți dorești un set care conține dulăpior pentru chiuvetă, dulăpior suspendat cu oglindă și dulăpior vertical, este important să te asiguri că ai suficient spațiu pentru fiecare dintre aceste piese. Însă nu este suficient ca piesele de mobilier să încapă în spațiul din baie, ci și să lași suficient loc între piese, pentru a asigura confortul și un aspect cât mai plăcut. În plus, este important să alegi mobilierul astfel încât să se potrivească și cu restul obiectelor din baie și cu amenajarea locuinței.

3. Alege un mobilier de baie potrivit stilului tău și al locuinței

Atunci când vine vorba despre mobilarea locuinței, cu toții avem anumite preferințe în ceea ce privește stilul ales. Fie că ne referim la design sau culori, stilul nostru personal se reflectă în piesele de mobilier alese pentru fiecare dintre încăperi, incluzând aici și baia. Așadar, atunci când alegi mobilierul pentru baie, asigură-te că ții cont de stilul preferat. Dacă preferi lemnul, poți opta pentru un mobilier din lemn. Dacă îți dorești un stil minimalist, vei găsi diverse tipuri de mobilier care se încadrează în aceste preferințe.

3 aspecte de care să ții cont când alegi un mobilier de baie

Recent am găsit pe site-ul Savini Due o colecție de mobilier de baie care mi se pare perfect pentru baia noastră. Este vorba despre colecția de mobilier de baie Smart, care este disponibilă și pe albastru pastel. Cum noi am optat pentru gresie și faianță albastră și pereți albi, mi se pare o alegere excelentă un mobilier albastru pastel. Un alt avantaj al acestei colecții este faptul că este disponibilă în patru variante de dimensiuni, astfel că o pot include foarte ușor în baia noastră.

Pe site sunt și alte colecții frumoase, fiecare dintre ele fiind potrivită unui anumit stil de design și amenajare interioară. Există atât colecții care au doar dulapuri suspendate, cât și colecții care au dulapuri cu picioare, perfecte pentru a fi amplasate direct pe podea. În ceea ce mă privește, prefer mobilierul mixt, care are atât dulapuri cu picioare, cât și dulapuri suspendate. Mi se par cele mai potrivite stilului de amenajare pentru care am optat în întreaga locuință.

Tu de unde îți iei inspirația și modelul dorit pentru mobilierul de baie?

Acestea sunt aspectele esențiale de care să ții cont atunci când alegi mobilierul pentru baia ta. Pe site-ul Savini Due găsești o mulțime de colecții impresionante de mobilier pentru baie, iar dacă ai nevoie de mai multă inspirație, pe pagina de Facebook Savini Due găsești o mulțime de poze care îți pot servi drept inspirație în alegerea mobilierului de baie potrivit preferințelor tale.

Tu ce alte criterii ai folosit la alegerea mobilierului pentru baie? Care dintre colecțiile de pe site-ul Savini Due este colecția ta preferată, pe care ai vedea-o inclusă în baia ta?

8 thoughts on “3 aspecte de care să ții cont când alegi un mobilier de baie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: