5 produse care te ajută să arzi caloriile după sărbători

5 produse care te ajută să arzi caloriile după sărbători

Oricât de puțin mănânci de sărbători, cu siguranță tot simți că ai depășit puțin limita obișnuită, nu-i așa? Musafiri, vizite, mâncăruri delicioase și prăjituri, toate se adună și s-ar putea să fii în situația în care ai început noul an cu câteva kilograme în plus. Iar la toată mâncarea și deserturile de sărbători, se mai adaugă și lipsa de mișcare, cel mai probabil. De aceea, începutul de an este momentul perfect pentru a începe să faci mișcare. Și nu mă refer la rezoluția clasică, de tipul „de luni mă apuc de sală”, pentru că știm cu toții că, de cele mai multe ori, rămâne doar o vorbă în vânt. De data aceasta, îți propun să faci mișcare la tine acasă, iar pentru asta îți arăt 5 produse care te ajută să arzi caloriile după sărbători.

1. Saltea fitness

Fitness-ul cuprinde o arie vastă de activități fizice, care cuprind antrenarea musculaturii, stretching-ul și exercițiile cardio. Toate acestea au scopul de a menține organismul cât mai sănătos și mai tonifiat. Există o mulțime de exerciții fitness pe care le poți efectua să arzi caloriile după sărbători, iar pentru multe dintre ele, vei avea nevoie de o saltea fitness.

2. Centură sudație fitness cardio

O centură sudație fitness cardio este încă un produs excelent atunci când vrei să arzi caloriile după sărbători, deoarece permite amplificarea efectului de sudație în timpul sportului. În plus, o astfel de centură ajută la hidratarea pielii. Totuși, este bine să ții cont de faptul că această centură singură nu te ajută la pierderea în greutate, ci este necesar să o utilizezi în timpul activităților fizice la care să se adauge, bineînțeles, un regim alimentar sănătos.

3. Mânere flotări Push Up Bars

Flotările ajută la întărirea mușchilor și se pot face fără echipament. Totuși, atunci când faci flotări cu mâinile pe sol, poți experimenta disconfort la nivelul încheieturilor, motiv pentru care este recomandat să folosești mânere flotări. Acestea te ajută la relaxarea mâinilor și, implicit, mărirea amplitudinii mișcării.

4. Coardă de sărit 100

Unul dintre cele mai eficiente moduri în care poți să arzi caloriile după sărbători – și nu numai – este săritul cu coarda. Acest exercițiu este simplu și ajută la îmbunătățirea echilibrului și a poziției corecte a corpului, solicită mușchii din zona inferioară, tonifică brațele, umerii, spatele și abdomenul și ajută la îmbunătățirea rezistenței. Conform specialiștilor, 15 minute de sărit cu coarda sunt echivalente cu 30 de minute de jogging, iar o oră de exerciții de sărit cu coarda te ajută să arzi până la 725 de calorii.

5. Stepper MS500

Stepper-ul te ajută să arzi caloriile după sărbători, întrucât solicită abdomenul și zona inferioară a corpului. Cu ajutorul acestui stepper, poți să antrenezi sistemul cardio-vascular și mușchii, iar pe timpul exercițiilor, se îmbunătățește respirația, precum și coordonarea.

Cum arzi caloriile după sărbători?

Dacă simți că ai acumulat prea multe calorii în timpul sărbătorilor de iarnă, poți să le arzi cu ajutorul diverselor exerciții. Pe Decathlon găsești o mulțime de produse care te ajută să faci sport la tine acasă. Recomandarea mea este să alegi produsele pe care chiar îți dorești să le folosești și, în loc să îți propui doar ca „de luni” să te apuci de sport, acționează și apucă-te de cum ai realizat că vrei să scapi de kilogramele în plus.

6 thoughts on “5 produse care te ajută să arzi caloriile după sărbători

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: