Cosmetice naturale de la e-natura.ro

Cosmetice naturale de la e-natura.ro

De când am început să facem colectarea selectivă a deșeurilor, am început tot mai mult să realizez câte produse folosim care conțin plastic. Numeroase dintre acestea sunt tocmai cosmeticele și produsele de îngrijire, care, de cele mai multe ori, vin în ambalaje de plastic. Nu mai vorbesc de toate ambalajele în care ajung coletele din magazinele online, majoritatea fiind împachetate în pungi. Așa se face că m-am bucurat când am aflat de magazinul online e-natura.ro, unde am găsit o mulțime de produse naturale, eco-friendly și zero-waste.

Coletul meu de la e-natura.ro a conținut: Gel contur de ochi și buze AGX, Demachiant și toner revitalizant AGX, Periuță de dinți din bambus adulți GNG și Periuță de dinți din bambus 6-16 ani GNG. Ceea ce m-a surprins plăcut încă de la început a fost modul de ambalare, pentru colet fiind folosit doar carton și hârtie. Imediat după am văzut chiar o postare în care Asociația Natura Vie povestea că de 9 luni, de când s-a deschis magazinul e-natura.ro, nu a cumpărat nicio cutie, ci doar au refolosit cutii primite de la magazine, această acțiune având rolul de a reduce risipa.

Cine este e-natura.ro?

Magazinul online e-natura.ro este o întreprindere socială de inserție, aparținând Asociației Natura Vie. O treime dintre angajații săi aparțin grupurilor vulnerabile, iar întregul profit al magazinului este redirecționat către proiecte sociale. Magazinul a fost înființat din dorința de a ajuta micii producători români de produse eco-friendly și zero-waste să își promoveze și vândă produsele.

Așadar, magazinul e-natura.ro se adresează în special persoanelor care au ales să ducă un stil de viață conștient și responsabil, cu iubire pentru oameni și natură, care pun preț pe sustenabilitate și își doresc să susțină economia locală.

Magazinul e-natura.ro vinde doar produse locale create de mici producători locali. Toate produsele de pe site sunt eco-friendly, vegane, bio, sustenabile, care se bazează pe reducerea consumului de energie, pe refolosire și reciclare. Producerea acestora nu poluează mediul, iar lanțul de producție este foarte scurt, însumând maximum trei producători. O parte din produsele de pe site sunt produse upcycling, recycling și zero-waste. Ambalajele lor sunt reciclabile, reciclate și/sau returnabile.

De exemplu, o altă postare a Asociației Natura Vie ne vorbește despre singurele produse de pe site care sunt livrate în ambalaj de plastic, caz în care clientul poate returna ambalajul după folosire și este recompensat cu un voucher de 10 lei pe care îl poate folosi la următoarea comandă.

Impresii despre cosmeticele naturale de la Asociația Natura Vie

M-a surprins plăcut coletul de la Asociația Natura Vie, încă de când a sosit. Modul de ambalare este plăcut, iar sentimentul că lipsește plasticul cu desăvârșire este unul deosebit. Dar haideți să vă spun câteva cuvinte despre produsele pe care le-am luat de pe site-ul e-natura.ro.

Gelul contur de ochi și buze AGX este ideal pentru zona din jurul ochilor și a buzelor, pentru zonele cu riduri de expresie. Este un ser bogat în substanțe active antirid, antioxidante și hidratante. Forma de prezentare este un tub mic, cu roll-on, fiind astfel foarte ușor de aplicat. Are un miros plăcut și este confortabil după aplicare, fără să lase senzația de încărcat sau uleios. Principalele sale ingrediente sunt acidul hialuronic și coenzima Q10.

Demachiant și toner revitalizant AGX este un produs care îndeplinește atât funcția de demachiant, cât și pe cea de toner, fiind ideal pentru toate tipurile de piele, dar în special pentru tenul tern, lipsit de vitalitate și tonus. Nu necesită clătire după utilizare, ceea ce pentru mine este un mare avantaj. Este sub formă de recipient cu spray, fiind confortabil de utilizat. Conține apă de trandafiri și chiar se simte un parfum subtil de trandafiri când îl utilizezi.

Pentru fiica mea am luat o Periuță de dinți din bambus 6-16 ani GNG, care este destinată copiilor cu vârsta de 6-16 ani și are perii soft, în culori diferite, precum: roz, galben, albastru și verde. Este un produs 100% natural, vegan, netestat pe animale. Pentru mine am ales o Periuță de dinți din bambus adulți GNG. Aceste periuțe de dinți au mânerul din bambus tratat termic, pentru a fi rezistent la apă, iar perii sunt din nailon reciclat, de calitate superioară. Cutia în care sunt ambalate este din carton reciclat și reciclabil, biodegradabil.

Gânduri la final

Prima mea impresie despre site-ul e-natura.ro este foarte bună și sunt mulțumită de produsele din comanda mea. Recomand cu toată încrederea acest magazin online, atât pentru ceea ce este și reprezintă, cât și pentru calitatea produselor sale.

Voi ați comandat vreodată de pe acest site? Cum vi se pare?

4 thoughts on “Cosmetice naturale de la e-natura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: