Stailer trebuie să facă parte din aplicațiile telefonului tău. Iată de ce

Stailer trebuie să facă parte din aplicațiile telefonului tău. Iată de ce

Câte nu se mai inventează pe planeta asta, de la o zi la alta. Fiecare are pe telefonul său diferite aplicații care nu numai că ne ajută să fim mai organizați și mai eficienți, dar ne scutesc și anumite drumuri. Luăm, spre exemplu, aplicațiile pentru plățile facturilor. Nu e mai simplu să plătești cu doar câteva click-uri pe telefon decât să mergi până la sediu, să mai stai și la coadă, în unele cazuri ore întregi, în picioare?

Să trecem la alt exemplu – programările la saloanele de înfrumusețare. Cu chiu cu vai reușești să obții o programare și oricum nu e niciodată fix când îți dorești sau dacă găsești e posibil să fie la alt salon decât cel la care te-ai obișnuit să mergi. Deci, e posibil să nu fie pe placul tău și riști să fii dezamăgit de rezultat. Însă, ce-ar fi să-ți spun că există o aplicație dedicată care îți rezolvă toate problemele legate de programări la saloane? Pe numele său Stailer, este metoda mai eficientă, rapidă și complet gratuită, de a ajunge pe scaunul unui stilist exact atunci când ai nevoie.

0 compromisuri, 0 taxe, 0 regrete

Sfânta treime de zerouri, una de care te vei bucura la fel de mult precum atunci când iei salariul. Având în vedere că te programezi online când și unde dorești tu, nu mai faci niciun compromis. Iar dacă ești genul de persoană ce urăște să vorbească la telefon atunci această aplicație va fi salvarea ta, fie că te programezi sau anulezi o programare. După ce îți creezi un cont sau te loghezi cu contul de Facebook, ești pregătit de a-ți face primele programări. Selectezi filtrele de căutare, iar un mare avantaj este că selectând data și ora poți ajunge la un eveniment important pregătit/ă într-un timp apropiat de acesta. Nu să fii machiată și coafată de la 10 dimineața când evenimentul e pe la 17.

Stailer este adresat atât femeilor, cât și bărbaților. Dacă vrei să găsești chiar astăzi un barbershop Bacau, atunci șansele îți sunt maximizate cu Stailer. Nu mai trebuie să suni niciodată, nu îți mai creezi frustrări și timpul tău va fi mai bine organizat. Vei avea propria agendă unde să-ți gestionezi programările și foarte simplu poți anula din acesta dacă nu mai poți ajunge, fără nicio taxă. Gata și cu discuții stânjenitoare. Stilistul va avea din nou locul liber și îi oferi posibilitatea altui client de a se programa în locul tău.

Ce trebuie să mai știi despre Stailer

Sunt disponibile 25 de orașe, iar platforma reunește peste 1000 de saloane de hair & beauty. Fiecare salon are toate informațiile necesare cum ar fi prețuri, poze, locație și recenzii.

Chiar și stiliștii au parte de foarte multe beneficii, dacă își înscriu serviciile aici. Dacă deții un salon, Stailer îți oferă posibilitatea de a deveni mai vizibil în orașul tău, fiindcă oricine știe că atunci când oamenii caută ceva primul lor instinct este să intre pe Google. Astfel vor ajunge pe Stailer și agenda ta va fi mai plină ca niciodată. Nu ai vreun abonament de plătit, echipa Stailer te ajută cu tot ce ai nevoie și îți creează propriul website gratuit. Se va percepe doar câte 1 euro din fiecare programare pe care o ai pe Stailer.

Descoperă mai multe despre beneficiile platformei Stailer accesând pagina oficială stailer.ro.

Contact:

support@stailer.ro

4 thoughts on “Stailer trebuie să facă parte din aplicațiile telefonului tău. Iată de ce

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: