5 Cadouri pentru colegii de birou de pe 3Gifts

5 Cadouri pentru colegii de birou de pe 3Gifts

Sunt ocazii în care este necesar să oferi cadouri colegilor de birou. Fie că este vorba despre o zi de naștere, Crăciun sau o altă ocazie, cadourile pentru colegii de birou trebuie alese cu grijă. Adevărul este că petrecem multe ore la muncă și, implicit, cu colegii de birou, astfel că ocazii precum zilele de naștere sau Crăciunul trebuie sărbătorite cum se cuvine. Astăzi o să îți arăt câteva cadouri pentru colegii de birou, pe care le găsești pe 3Gifts.

5 cadouri pentru colegii de birou

Unul dintre avantajele acestor cadouri pentru colegii de birou, pe care le-am găsit pe 3Gifts, este faptul că se potrivesc atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

1. Calendar magnetic

Acest calendar magnetic mi-a atras atenția din prima clipă, fiind un obiect deosebit și, din punctul meu de vedere, un cadou original. Este un calendar permanent, care poate fi folosit an după an, funcționând pe baza a trei bile magnetice care se mută pentru a marca anul, luna și ziua. Nu necesită sursă de alimentare.

2. Set suport notițe Glob

cadouri pentru colegii de birou

În special persoanele care lucrează la birou obișnuiesc să folosească diverse bilețele sau post-it-uri pentru a nota lucruri, pe care să le țină la îndemână. Tocmai de aceea, acest set suport notițe Glob mi se pare o alegere excelentă. Are un design simplu și elegant. Setul conține un clips glob negru și un clips glob alb, ambele fiind ideale pentru a ține la îndemână diverse notițe.

3. Ceas de perete din lemn cu calendar Urban

Acest ceas de perete din lemn cu calendar Urban este în nuanța de lemn natur, cu ramă de culoare wenge închis, creând un contrast plăcut. Ceasul este dotat în partea inferioară cu o zonă în care poți afișa data, constând în lună și zi. Data se afișează manual, cu ajutorul discurilor care însoțesc acest ceas.

4. Leagănul lui Newton 15 cm

cadouri pentru colegii de birou

Dacă îți dorești să oferi un cadou decorativ și relaxant, atunci Leagănul lui Newton este o alegere excelentă. Este prevăzut cu cinci bile și reprezintă un cadou excelent pentru persoanele care lucrează la birou, având nu doar rol decorativ, ci și de relaxare.

5. Cană cu indicator de temperatură FUEL

cadouri pentru colegii de birou

Cănile se numără printre cele mai comune cadouri pentru colegii de birou. Însă, pentru a ieși din tipare, poți alege o cană deosebită, cum este această cană cu indicator de temperatură FUEL. Cana este prevăzută cu un indicator de temperatură, care îți arată dacă în cană se află lichid rece sau cald.

Cadouri pentru colegii de birou de pe 3Gifts

Acestea sunt doar câteva cadouri pe care le găsești pe 3Gifts, însă pe site sunt multe alte produse pe care le poți oferi în dar colegilor tăi. De asemenea, găsești și alte categorii pe site, astfel că sigur vei găsi cadoul perfect pentru oricine. În plus, află mai multe despre cadouri personalizate, pentru a te ajuta să decizi care sunt cele mai potrivite cadouri pentru colegii de birou și nu numai.

4 thoughts on “5 Cadouri pentru colegii de birou de pe 3Gifts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: