Lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților – ce să alegi? Ce anume să cauți?

Lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților – ce să alegi? Ce anume să cauți?

Știm cu toții că, odată ce trec sărbătorile de iarnă, urmează alte evenimente speciale pe care le sărbătorim. Iar unul dintre aceste evenimente este Ziua Îndrăgostiților, care se sărbătorește în 14 februarie, așadar, destul de curând. Iar pentru a fi pregătită pentru această sărbătoare, este bine să îți cauți din timp o lenjerie frumoasă pe care să o porți în această zi specială, pe care o vei petrece în compania persoanei iubite. În articolul de azi, îți spun de unde poți să îți cumperi lenjerie frumoasă și ce anume să cauți pentru Ziua Îndrăgostiților.

Cum alegi lenjeria pentru Ziua Îndrăgostiților?

În primul rând, este esențial să știi că bărbații preferă simplitatea. Cu siguranță te gândești să alegi lenjerie sexy, care atrage privirile, însă adevărul este că partenerul se va gândi doar la cum să o dea jos mai repede și mai ușor. Conform statisticilor, bărbații preferă lenjeria în culori cât mai simple, cum ar fi negru, roșu sau alb. În schimb, nu se prea dau în vânt după culori precum nude, bej, maro, ciclam sau mov.

Pentru a alege lenjeria potrivită, este esențial să ții cont de câteva detalii. Iată care sunt acestea:

  • Asigură-te că alegi mărimea potrivită. Poate te gândești că un sutien cu un număr mai mic te va face să arăți sexy, însă adevărul este că bărbații nu prea se simt atrași de acest lucru. Deși ai putea fi tentată să crezi că bărbații nu acordă prea mare atenție detaliilor, adevărul este că, atunci când vine vorba de corpul tău, chiar observă dacă lenjeria nu este mărimea de care ai nevoie.
  • Alege lenjerie frumoasă și ușor de dat jos. Chiar dacă un corset arată sexy și încinge imaginația bărbaților, s-ar putea să nu se bucure de el atunci când va fi nevoie să îl dea jos, mai ales că bărbații nu sunt renumiți pentru îndemânarea lor când vine vorba de desfacerea corsetului unei femei. Așadar, este recomandat să optezi pentru lenjerie care nu este doar frumoasă, ci și ușor de dat jos.
  • Ține cont de silueta ta atunci când alegi lenjeria. Pentru o siluetă voluptoasă, se potrivesc piese care acoperă zonele-problemă, cum ar fi un slip cu tăietură clasică, din dantelă, pentru a ascunde celulita și un sutien cu cupe întregi pentru a susține bine sânii mari. Dacă, în schimb, ai sânii mici, optează pentru un sutien tip triunghi.

De unde cumperi lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților?

Dacă vrei să te asiguri că vei avea lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților, o poți cumpăra de pe https://victoriassecretbeauty.ro. Găsești pe site o mulțime de modele frumoase, de la simple la unele cu un design inedit, astfel încât să alegi lenjeria pe care ai vrea să o porți în această zi specială.

Tu la ce model de lenjerie te-ai gândit pentru Ziua Îndrăgostiților?

2 thoughts on “Lenjerie frumoasă de Ziua Îndrăgostiților – ce să alegi? Ce anume să cauți?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: