5 motive să îți aprovizionezi magazinul de bijuterii de la All4Silver

5 motive să îți aprovizionezi magazinul de bijuterii de la All4Silver

Eu și Denisa iubim bijuteriile din argint. Tocmai din acest motiv, recent am dat o comandă de cercei din argint de pe site-ul All4Silver. Am ales patru perechi de cercei din categoria cercei și două perechi din categoria bijuterii pentru copii. Suntem încântate de noile noastre perechi de cercei luate din magazinul de bijuterii All4Silver. Mai avem câteva bijuterii din argint de la All4Silver, de acum mai bine de un an și pot spune că sunt intacte, arată ca noi.

Pentru mine am ales patru modele diferite, după cum urmează:

Pentru Denisa am ales două modele, unul cu inorog și unul cu unicorn-sirenă, deoarece adoră tot ce ține de ponei și extensiile de la aceștia. În plus, pentru ea am ales modele cu șurub, deoarece mi se par mai ușor de utilizat și ei nu prea îi face plăcere să îi pun cercei, nu suportă să o ating la ureche. Pe aceștia, în schimb, îi va putea pune în ureche simplu, fără ajutorul meu.

Însă, deși am cumpărat și noi bijuterii de la All4Silver, site-ul este, de fapt, un distribuitor. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că se adresează în special clienților vânzători finali de bijuterii, cum sunt proprietarii de magazine clasice sau online de bijuterii. Așadar, dacă ești în această categorie, acest articol îți va oferi cinci motive să îți aprovizionezi magazinul de bijuterii de la All4Silver.

5 motive să îți aprovizionezi magazinul de bijuterii de la All4Silver

Indiferent dacă ai un magazin de bijuterii fizic sau online, trebuie să găsești un distribuitor bun, de unde să te aprovizionezi. All4Silver este un distribuitor de bijuterii care îți oferă numeroase avantaje. În continuare, îți voi prezenta cinci motive să îți aprovizionezi magazinul de bijuterii de la All4Silver.

1. Colecție impresionantă de bijuterii

Atunci când cauți bijuterii noi pentru magazinul tău, cu siguranță îți dorești să aduci spre vânzare modele cât se poate de diverse și deosebite. La All4Silver găsești o colecție impresionantă de bijuterii, dispuse în diferite categorii și colecții. Există pe site peste 20.000 de modele de bijuterii disponibile pe stoc. În plus, în fiecare săptămână sunt adăugate zeci de modele noi.

2. Bijuterii din materiale de calitate

Bijuteriile de la All4Silver sunt din argint veritabil 925, testat dermatologic. Materialele din care sunt confecționate bijuteriile sunt de calitate, iar distribuitorul pune la dispoziția cumpărătorilor posibilitatea de a cere analiza chimică a produselor. Este folosită doar materie primă de cea mai înaltă calitate, cum ar fi: argint 925, inox (oțel inoxidabil chirurgical 316L), pietre de zirconiu cubic tip AAA.

3. Posibilitatea de a cumpăra en-gros, fără cantitate minimă impusă

All4Silver oferă posibilitatea de a cumpăra bijuterii en-gros, fără a impune, însă, o cantitate minimă la comandă. Așadar, fie că optezi să cumperi 10 produse sau 100, o poți face foarte ușor. Totuși, singura condiție minimă este să ai comanda în valoare de cel puțin 450 de lei.

4. Diverse opțiuni de plată

Site-ul oferă posibilitatea de a alege metoda de plată preferată. Utilizează diverse platforme de plăți 100% securizate, cum sunt plata prin PayPal, plata cu cardul sau transfer bancar, însă oferă și opțiunea de plată ramburs.

5. Livrare gratuită și discount

La comenzi de minimum 1700 de lei, livrarea produselor se face gratuit. Coletul este livrat prin GLS, care informează clientul în permanență cu privire la data livrării și asigură un sistem de urmărire a coletului. În plus, All4Silver oferă și discount de până la 20% la comenzi cu valori mari.

Mai ai nevoie și de alte motive?

Ți-am oferit cinci motive bune să îți aprovizionezi magazinul de bijuterii de la All4Silver. Eu cu siguranță aș opta pentru acest distribuitor, dacă aș avea un magazin de bijuterii, fie el fizic sau online. Alături de motivele pe care ți le-am oferit, țin să menționez că site-ul este ușor de utilizat, are un design plăcut pentru vizitatori și este bine împărțit în categorii și subcategorii. Pentru a vedea prețurile, este necesar să îți creezi un cont și să te loghezi pe site.

Tu ai cumpărat vreodată bijuterii de la All4Silver?

6 thoughts on “5 motive să îți aprovizionezi magazinul de bijuterii de la All4Silver

  1. Sunt niște alegeri minunate, să vă bucurați de ele! Îmi plac mult bijuteriile lor și mi-ar plăcea sa le găsesc în mai multe locuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: