Ținută de vedetă cu piese vestimentare de pe Answear

Ținută de vedetă cu piese vestimentare de pe Answear

Cred că toți dintre noi putem spune că, uneori, admirăm modul în care se îmbracă anumite vedete. Ne uităm la diversele lor ținute și ne dorim să avem și noi haine asemănătoare. În ceea ce mă privește, o apreciez și admir pe Emma Watson. Îmi place stilul ei de a se îmbrăca și mi se pare că transmite carismă și eleganță atât prin îmbrăcăminte, cât și prin comportament. Ținutele pe care le adoptă la evenimentele mondene transmit rafinament. Dacă ar fi să mă las inspirată de o vedetă în alegerea ținutelor mele, cu siguranță ea ar fi prima mea alegere. La evenimentele mondene, am observat că poartă rochii glam cu adevărat frumoase, pe care le-am putea purta oricare dintre noi la evenimentele la care participăm.

vedetă
Colaj realizat de mine cu poze de pe Elle.com

Ba chiar am observat că adeseori optează pentru salopete sau ținute formate din pantaloni și bluze plus un sacou, eventual, chiar și atunci când apare pe covorul roșu sau la diverse evenimente mondene. O ținută de-a ei mi-a atras în mod special atenția și mi-a stârnit curiozitatea de a vedea dacă o pot recrea.

vedetă
Colaj realizat de mine cu poze de pe Elle.com

Adeseori, privind vedetele pe care le admirăm, tindem să ne gândim că, deși ne plac ținutele lor, nu am putea niciodată să ne îmbrăcăm asemănător lor. Cel puțin, nu fără a cheltui o avere pe haine. Ei bine, eu vin să vă demonstrez contrariul: cu puțină imaginație și cu timp investit în căutarea unor haine similare celor purtate de o vedetă, putem recrea cam orice ținută. Eu am ales să recreez o ținută de-a Emmei Watson, cu haine de pe Answear.

Recreez o ținută cu piese vestimentare de pe Answear

Ținuta care m-a inspirat este una în care Emma Watson poartă o bluză peste tricou sau maieu, o pereche de blugi simpli, drepți, închiși la culoare, un palton de damă în carouri și o pereche de mocasini. Ca accesorii, am observat ochelarii de soare și cerceii cu piatră albă.

Sursa foto: Styleoholic.com

Pentru a recrea ținuta de vedetă, am ales să caut piese vestimentare similare pe Answear. În cazul în care nu cunoașteți site-ul (lucru care m-ar surprinde, sincer), vă spun eu că Answear este un retailer multibrand care a fost inițial lansat în Polonia și a intrat ulterior și pe piețele altor țări, printre care se numără Cehia, Slovacia, Ucraina, Ungaria, Bulgaria și România. Oferă clienților produse 100% originale și cuprinde produsele a peste 300 de branduri internaționale de top.

answear

Unul dintre principalele avantaje de care beneficiezi atunci când alegi produse de pe Answear este faptul că le poți proba acasă și să păstrezi doar acele piese care ți se potrivesc. În plus, Answear are o comunitate destinată membrilor fideli, denumită Answear Club. Atunci când te înscrii în această comunitate, primești înapoi 10% din valoarea produselor comandate, sub formă de puncte pe care le poți apoi folosi pentru a beneficia de reduceri de până la 50% din valoarea comenzilor pe care le plasezi pe site.

Ținută de vedetă, cu buget redus

Cu aceste avantaje în minte și cu mulțimea de produse de pe site, am intrat pe Answear să caut piesele care m-ar ajuta să recreez ținuta de vedetă care mi-a atras atenția dintre ținutele purtate de Emma Watson. Iată ce am ales:

  • HAILY’S – tricou, alb – 32,90 lei
  • ANSWEAR – Bluză Sweet & Salty, gri – 29,90 lei
  • MUSTANG – Jeanși – 319,90 lei
  • ONLY – Palton – 239,90 lei
  • PARFOIS – Mocasini – 99,90 lei
  • MANGO – Cercei Alohas – 69,90 lei
  • ANSWEAR – Ochelari – 34,90 lei
Colaj realizat de mine cu fotografii de pe Answear.ro

Am reușit, astfel, să obțin o ținută de vedetă, cu doar 827,30 lei. Desigur, am găsit toate aceste produse la promoție, deoarece ne aflăm în preajma Black Friday.

Chiar dacă piesele pe care le-am ales nu sunt perfect identice cu acelea purtate de Emma Watson, sunt destul de asemănătoare, încât să îmi ofere un look demn de o vedetă. Voi ale cui ținute v-ați dori să le recreați cu haine, încălțăminte și accesorii de pe Answear?

Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2019.

Disclaimer: fotografiile sunt de pe site-ul Answear, Styleoholic și Elle.com

14 thoughts on “Ținută de vedetă cu piese vestimentare de pe Answear

  1. Îmi place maxim de Ema. Felul în care se îmbracă este unul dintre cele mai apreciate la Holywood. Iată că putem şi noi să creăm o ținută de vedetă pe Answear.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: