Aniversarea a 60 de ani de căsnicie la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov

aniversarea

În 5 decembrie e sărbătoare în familia noastră și, de data asta, chiar nu mă refer la Ajunul Sfântului Nicolae. Întâmplător sau nu, bunicii mei materni serbează atunci aniversarea căsătoriei lor. Iar anul acesta împlinesc o minunată vârstă împreună – 60 de ani de la căsătorie. Ne bucurăm să îi avem încă lângă noi, ambii având 86 de ani. Și, pentru că iubirea dintre ei și relația strânsă pe care au avut-o întotdeauna e o adevărată inspirație și un model de fericire pentru cei din jur, merită să fie sărbătoriți așa cum se cuvine: cu mare fast!

Cum am devenit organizator de evenimente?

Despre bunicii mei știu sigur un lucru, și anume, că nu le place să primească daruri. Ei nu pun accent pe lucrurile materiale, ci pe familie, pe iubire, înțelegere și tot ce ține de suflet. De aceea, m-am tot gândit ce aș putea să le ofer de ziua aniversării lor. Oricât m-am gândit, știam că un cadou material nu va fi primit cu prea mult entuziasm. Soluția a venit atunci când mi-am amintit de Royal Boutique Hotel Poiana Brașov, un hotel care are și salon de evenimente din Brașov.

Astfel, cu gândul la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov, mi-am dat seama că soluția pentru cadoul ideal se află la îndemâna mea. În plus, în ultimii ani am tot navigat în jurul ideii de a deveni organizator de evenimente. Așadar, este momentul perfect să îmi testez abilitățile și talentele în acest domeniu. Însă, înainte de a începe organizarea propriu-zisă a evenimentului pentru aniversarea a 60 de ani de căsătorie a bunicilor, trebuie să mă asigur că pot rezolva cazarea pentru întreaga familie.

Toți din familie vom avea nevoie de cazare în Poiana Brașov, noi locuind în județul Bihor, respectiv județul Timiș și București. Pornind de la ideea de cazare, am aflat că Hotelul are două corpuri cu câte patru nivele și mansardă. Oferă zece apartamente de patru persoane, un apartament de cinci persoane, opt triple, opt duble matrimoniale, o cameră twin și o cameră twin superior.

aniversarea

De ce am ales să organizez evenimentul pentru aniversarea bunicilor la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov?

Am ales să organizez evenimentul pentru aniversarea bunicilor la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov deoarece știu de la bunica mea că în tinerețe obișnuiau să meargă des la munte. Odată cu trecerea timpului, nu au mai părăsit orașul. La munte n-au mai fost de cred că nici ei n-ar mai ști să spună când!

Iar decizia privind chiar acest hotel am luat-o după ce am consultat lista cu facilitățile pe care le oferă. În primul rând, camerele beneficiază de încălzire și sunt izolate fonic. În plus, toate camerele sunt dotate cu TV cu televiziune prin cablu, frigider și telefon. Un alt aspect care pentru mine este deosebit de important este Wi-Fi-ul gratuit, care este disponibil în întregul hotel.

Alte servicii care m-au convins că fac alegerea cea mai bună includ lounge-ul/camera cu TV comună, unde ne putem aduna cu toții la câteva ore de relaxare. De asemenea, am fost încântată să descopăr că oferă parcare privată gratuit, la proprietate. Acesta este un detaliu extrem de important, având în vedere că vom merge cu mașinile.

Amplasarea hotelului mi se pare excelentă, întrucât oferă priveliște spre pârtia de schi. În plus, terasa oferă un ambient extraordinar de plăcut, unde vom putea petrece timp admirând munții. Doar gândindu-mă și deja simt bucuria pe care o vor avea bunicii mei la vederea munților, după zeci de ani în care au văzut doar orașul nostru de la câmpie!

aniversarea

Iar pentru momentele în care vom avea timp de petrecut împreună, înaintea și după finalizarea evenimentului destinat bunicilor, vom putea să ne relaxăm beneficiind de celelalte servicii oferite. Printre acestea se numără zona de joacă în interiorul hotelului, darts, biliard, camera de jocuri și sauna.

Aniversarea a 60 de ani de căsătorie – un eveniment de neuitat

Cât despre evenimentul în sine, acesta va putea fi desfășurat în sala de evenimente a hotelului, ceea ce este un mare avantaj pentru oricine își dorește să organizeze un astfel de eveniment. Royal Boutique Hotel Poiana Brașov oferă două săli pentru evenimente. Una dintre ele are o capacitate de 120 de persoane, iar cealaltă are o capacitate de 80 de persoane. Ambele săli sunt aranjate modern și echipate cu aparatură de ultimă generație.

În plus, personalul se ocupă de tot ceea ce ține de logistică. Iar privitor la meniuri, locația aleasă oferă o gamă diversificată de meniuri, pentru ca fiecare client să poată alege meniul potrivit gusturilor sale. Acesta este încă unul dintre motivele pentru care am ales această locație pentru evenimentul dedicat aniversării bunicilor mei.

Pentru evenimentul privind aniversarea a 60 de ani de căsnicie a bunicilor mei voi alege un meniu cât mai simplu și tradițional, astfel încât să fie pe placul tuturor celor din familie și, în special, pe gustul bunicilor. În această privință, mă bucur că locația aleasă oferă posibilitatea de a alege din meniuri diverse.

aniversarea

În ceea ce privește decorațiunile, voi opta pentru buchete de flori cât mai colorate și diverse, deoarece bunicii mei au iubit întotdeauna florile. În materie de culori, voi opta pentru o cromatică mov, deoarece aniversarea a 60 de ani de căsătorie este considerată a fi nunta de ametist. Ametistul este asociat cu trăinicia, stabilitatea și pacea interioară. În plus, am de gând să pregătesc un banner cu poza de la cununia lor, pe care să îl afișăm la intrarea în sala de evenimente.

Pentru evenimentul în sine, muzica este încă un aspect important. Voi opta pentru muzică pe gustul bunicilor mei, piese care le vor aduce amintiri din tinerețe și din anii petrecuți împreună.

Un eveniment magic, într-un loc de poveste

Acum, că am pus la punct toate aspectele evenimentului în sine, a mai rămas un singur detaliu de rezolvat: pregătirea invitațiilor. Desigur, vor participa, alături de bunicii mei: mama mea, noi, cei trei frații cu partenerii și copiii și, bineînțeles, sora bunicii mele – singura care i-a rămas, dintre cei șapte frați, câți au fost. Voi mai oferi invitații și altor persoane apropiate de bunicii mei, astfel că vor putea să le fie alături într-un astfel de moment magic, dacă vor dori.

Și, dacă tot mergem până la Poiana Brașov pentru a sărbători cu mare fast aniversarea a 60 de ani de căsnicie a bunicilor, m-am gândit să stăm mai multe zile. Royal Boutique Hotel Poiana Brașov prezintă o selecție de activități posibile pe parcursul șederii la locație, astfel că sunt convinsă că vom reuși să ne distrăm și să ne simțim minunat, chiar și în afara evenimentului pe care l-am organizat.

De exemplu, pentru bunicii mei am de gând să rezerv o plimbare cu sania trasă de cai. Sunt sigură că se vor bucura și vor avea parte de o experiență de vis, pe care o merită din plin. Noi, cei tineri și împreună cu copiii noștri, vom putea încerca o sesiune de schi, săniuș sau chiar patinaj. Iar când ne săturăm de aerul rece, de munte, putem apela la diversele activități și jocuri din interiorul Centrului de agrement și divertisment „Poiana Brașov”.

Acum, că totul este planificat, urmează partea cea mai interesantă a poveștii: să îmi anunț bunicii că vor avea parte de o aniversare într-un loc de poveste!

aniversarea
Foto din arhiva personală – bunicii mei materni

Articolul a fost scris pentru a 19-a probă din cadrul SuperBlog 2019

Disclaimer: Fotografiile sunt de pe site-ul sponsorului, Royal Boutique Hotel Poiana Brașov și din arhiva personală.

12 thoughts on “Aniversarea a 60 de ani de căsnicie la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: