Rujurile de la Maybelline îți dau încredere în tine

Rujurile de la Maybelline îți dau încredere în tine

Zilele astea stăm acasă, așa că avem nevoie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne simți cât mai normal. Chiar dacă nu ieșim afară ca înainte, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne îngrijim sau aranjăm. Iar în zilele în care simțim că starea noastră de spirit este pe punctul de a o lua la vale, soluția este simplă: să ne aranjăm ca și cum am merge în oraș. Iar pentru asta sunt ideale rujurile de la Maybelline.

Recunosc, a trecut ceva vreme de când nu m-am machiat și mi-am dat seama că îmi lipsește atunci când m-am trezit azi-dimineața și mi-am amintit că azi-noapte am visat că mă dădeam cu ruj. Poate râdeți, însă visul ăsta nu poate însemna altceva decât că îmi era dor să mă machiez. Gândul meu a stat toată ziua la rujurile de la Maybelline pe care le am în colecția mea, așa că m-am gândit să vă spun și vouă despre ele.

Recent mi-am cumpărat două nuanțe ale rujului Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer. Mai exact, am ales nuanța 68 Sassy, care este un roz destul de intens și drăguț, și nuanța 72 Classic, un roșu puternic. Ambele nuanțe îmi plac enorm și, deși în general nu port rujuri atât de roz, acesta chiar ajunge destul de des să fie folosit când ies. Mie îmi plac aceste rujuri de la Maybelline din mai multe motive, dintre care amintesc:

  • culoarea lor intensă, care le face să nu treacă neobservate
  • rezistența lor – am mâncat, băut apă și cafea, iar rujul încă a persistat pe buze
  • pensula inovatoare, datorită căreia aplicarea rujului Maybelline este extrem de ușoară și uniformă

Rujurile Maybelline ajung la tine cu transport gratuit

Așadar, rujurile Maybelline sunt o alegere excelentă în orice moment, chiar și în această perioadă, când suntem nevoiți să stăm cât se poate de mult în casă. Este un lucru știut faptul că atunci când te aranjezi, când te machiezi și, mai ales, când folosești un ruj te simți mai încrezătoare în tine și mai puternică. Astfel, rujurile Maybelline sunt alegerea perfectă pentru a ne ajuta să trecem cu bine și peste perioada de stat în casă, când produsele de makeup nu trebuie să rămână uitate pe undeva, nefolosite.

Iar vestea bună este că Notino ne ajută să avem toate produsele de makeup de care avem nevoie, indiferent de situație. În această săptămână, livrarea este gratuită pentru toate produsele, fără limită a comenzii. Eu vă recomand să aruncați o privire și peste oferta curentă, pentru a vedea ce alte oferte și promoții deosebite mai găsiți, care să vă ajute să vă simțiți minunat și în această perioadă.

6 thoughts on “Rujurile de la Maybelline îți dau încredere în tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: