Soția mea favorită – Tony Parsons – Recenzie

Soția mea favorită

Tocmai am terminat de citit romanul „Soția mea favorită”, al lui Tony Parsons. Pot să vă spun despre această carte că nu este o lectură ușoară, dar că merită să fie citită până la ultima pagină.

Romanul lui Tony Parsons este un roman de dragoste. Surprinzător, totuși, cel puțin pentru mine, a fost faptul că personajul principal este un bărbat. Bill, personajul de care vă spuneam, este îndrăgostit de soția sa, Becca, o adoră pe fiica sa, Holly, însă inima sa este ruptă în două, măcinată de o iubire imposibilă pentru micuța chinezoaică, Jin Jin Li.

„Ea îi cercetă fața, încercând să-l înțeleagă, neputând să ajungă până la sufletul lui, înșelată de omul cu care se măritase.

– Oare noi însemnăm atât de puțin, Bill? Adică – eu și cu tine. Căsnicia noastră. Nu pricepi? Căsnicia înseamnă timp. Căsnicia înseamnă încredere. Căsnicia – nu știu ce este, dar știu că nu ajungi să înțelegi asta de la cineva pe care îl agăți într-un bar. Te crezi deștept. Că te furișezi pe la spatele meu. Te crezi deștept.”

Frământări, suflete rănite, dramă – toate acestea sunt prezente în povestea tristă a unei familii britanice plecate în China pentru a-și asigura un viitor mai bun.

Dacă sunteți curioși cum se va termina totul, citiți cu încredere această carte. Eu spun că s-ar putea ca povestea din romanul „Soția mea favorită” să nici nu fie departe de adevărul vieții reale.

Cartea se găsește pe eMag.

14 thoughts on “Soția mea favorită – Tony Parsons – Recenzie

  1. Ma faci curioasă sa descopăr poveste, ai extras exact ceea ce trebuia ca să captivezi și sa stârnești interesul.

  2. Cartile lui Tony Parsons sunt interesante,frumoase si sensibile.
    Multumim pentru recomandare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: