Produse necesare pentru un machiaj waterproof de vară

Produse necesare pentru un machiaj waterproof de vară

Pentru persoanele care nu ies din casă fără să se machieze, vara poate fi o adevărată provocare. Căldura excesivă, ploile venite din senin sau chiar mersul la plajă sau piscină, toate acestea necesită un machiaj rezistent la apă. Tocmai din cauza acestor factori, este recomandat ca vara să apelezi la cât mai puține produse de machiaj, iar cele mai potrivite sunt produsele waterproof. Găsești o mulțime de produse waterproof, de la creme la fond de ten, rimel, fard de pleoape și ruj. În continuare, îți spun care sunt produsele de care ai nevoie pentru a obține un machiaj waterproof de vară.

Crema de față cu protecție SPF

Principalul produs esențial pe timpul verii este crema de față cu protecție SPF. Este recomandat să optezi pentru una cu SPF cât mai mare, de exemplu cel puțin 35 în cazul în care ai tenul mai închis la culoare și 60 dacă ai tenul palid. Dacă îți dorești să folosești un singur produs pentru protecție solară și culoare, poți opta pentru un produs multifuncțional, precum BB cream sau CC cream.

Fond de ten rezistent la apă pentru un machiaj waterproof de vară

Atunci când îți dorești o acoperire mai puternică, poți opta pentru un fond de ten rezistent la apă. De exemplu, eu folosesc fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage și sunt mulțumită. Oferă o acoperire ridicată și are un aspect natural pe piele. Are o textură lichidă și lejeră, care nu încarcă tenul și, desigur, este rezistent la apă.

Ai grijă ce fard de pleoape alegi

Fardurile de pleoape sunt o adevărată provocare atunci când îți dorești un machiaj waterproof potrivit pentru perioada verii. Așadar, dacă îți dorești neapărat să folosești fard de pleoape, asigură-te că alegi unul de calitate, dispus să reziste bine atât la temperaturi ridicate, cât și la contactul cu apa.

Nu există machiaj waterproof fără rimelul potrivit

Pentru a completa un machiaj waterproof, ai nevoie de un rimel rezistent la apă. Astfel, te asiguri că rimelul nu se va întinde pe față atunci când va lua contact cu apa. Cea mai nouă achiziție a mea în acest sens este Catrice Allround – mascara pentru extensie, rotunjire și volum rezistent la apă.

Pentru a finaliza un machiaj waterproof, nu uita de buze

Un machiaj waterproof este cu adevărat finisat atunci când aplici un produs pe buze. Poți opta pentru un balsam pigmentat, un ruj sau un gloss waterproof, în funcție de preferințele pe care le ai în acest sens. Există o varietate foarte mare de produse waterproof pentru buze, astfel că sunt sigură că poți găsi un produs care să ți se potrivească.

Tu ce produse folosești pentru a obține un machiaj waterproof pe timpul verii?

6 thoughts on “Produse necesare pentru un machiaj waterproof de vară

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: