Gene mai bogate cu produsele speciale de la VIPERA

Gene mai bogate cu produsele speciale de la VIPERA

Cine nu isi doreste gene mai bogate, mai lungi si mai definite? Tusul REHASH EYELASH pentru zi si serumul transparent pentru noapte din aceeasi gama reprezinta duetul perfect pentru a potenta cresterea genelor. Folosite impreuna, si acoperind astfel cele 24 ore dintr-o zi, in cateva saptamani vei incepe sa vezi rezultatele. Ambele produse sunt disponibile online pe www.ViperaCosmetics.ro

Ciclul de crestere a genelor este de 3 pana la 6 luni si este impartit in urmatoarele faze:

  • Anagen: dureaza 30 pana la 45 de zile – genele incep sa se extinda de la foliculi pe suprafata pielii. Durata exacta depinde de gene, dieta si starea generala de sanatate a individului. 
  • Catagen: dureaza aproximativ 3 saptamani – este o faza temporara de odihna in care foliculii se micsoreaza si genele isi intrerup ciclul de crestere.
  • Telogen: dureaza aproximativ 3 luni – in acest timp, genele mature se odihnesc in foliculii de par pana cand sunt inlocuiti de firele noi, in crestere, creandu-se astfel o inlocuire a firelor mature cu cele noi. 

Serumul de noapte REHASH EYELASH de la VIPERA cu BIMATOPROST are o tehnologie avansata, dovedita clinic, care va acentua aspectul mai bogat al genelor tale. Pe timpul noptii, genele si sprancenle “se odihnesc”. Aplica o cantitate mica pe linia superioara a genelor, pe pleoapa mobila. Este suficienta o cantitate mica, insa pentru a vedea rezultatele, trebuie sa aplici serumul in mod constant. Aplicarea zilnica va face ca genele tale sa fie mai lungi si mai puternice.

Bimatoprost este ingredientul de baza al serumului pentru stimularea cresterii genelor si sprancenelor, prelungind perioada anagena a parului, faza principala de crestere a firului de par. Faza de crestere extinsa face ca firele de par sa devina semnificativ mai lungi. Genele devin mai lungi si mai pline. Efectul nu va fi permanent: la intreruperea utilizarii produsului, genele vor trece prin faza lor tipica de catagen si telogen si vor reveni la starea lor initiala.

Primele rezultate sunt vizibile dupa 2 saptamani de utilizare constanta: genele devin mai groase si mai lungi. Utilizarea cu regularitate va aduce rezultate din ce in ce mai vizibile.

Aplica in fiecare seara, inainte de a merge la culcare, o linie fina de-a lungul liniei genelor superioare, curatate in prealabil si uscate. Evita contactul cu ochii si nu aplica pe genele inferioare. O singura trecere de perie este suficienta pentru o aplicare. Cu o utilizare continua, regulata, vei incepe sa observi ca genele sunt mai lungi, mai rezistente, mai inchise la culoare si au o flexibilitate sporita. Primele rezultate sunt vizibile dupa 2 saptamani de la prima utilizare: fiecare geana se ingroasa si devine mai lunga.

Dupa 2 – 3 luni de tratament, firele genelor si sprancenelor vor deveni:

  • Cu 85% mai lungi
  • Cu 53% mai groase
  • Cu 43% mai dense
  • Cu 55% mai puternice
  • Cu 40% mai inchise la culoare
  • Mai elastice si mai stralucitoare

Acest ser poate fi folosit impreuna cu extensii de gene sau cu machiaj permanent al ochilor.

Daca porti lentile de contact, indeparteaza-le inainte de a aplica acest ser. 

Serumul Rehash Eyelash creeaza un duet armonios cu tusul negru Rehash Eyelash pentru ziua respectiva. 

Tusul de zi Rehash Eyelash de la VIPERA, bogat in BIMATOPROST este un tus negru, dar in acelasi timp si un stimulator al cresterii genelor, cu eficienta dovedita. Tusul se usuca repede dupa aplicare, subliniind linia genelor intr-un mod placut, totodata stimuland cresterea acestora. Beneficiu dublu: infrumusetare prin accentuarea ochilor tai si imbunatarirea aspectului acestora.

Cu ajutorul tusului VIPERA Rehash Eyelash creezi linii negre de orice dimensiune, de la subtiri la groase, cu uscare rapida, pentru un look intotdeauna in tendinte. Aplicat cu pensula de-a lungul bazei genelor, tusul contureaza frumos ochii, genele devin vizibil mai lungi si mai pline, iar ochii sunt excelent conturati.

Utilizarea sistematica a liniei cu Bimatoprost respectiv, a tusului Rehash Eyelash impreuna cu serumul de noapte Rehash Eyelash contribuie la o crestere accelerata a genelor. Bimatoprost, ingredientul cheie al tusului, intensifica si accelereaza proprietatile nocturne ale serului pentru gene Rehash Eyelash. Ambele produse sunt disponibile pe www.ViperaCosmetics.ro – magazin online exclusiv marca VIPERA, cu livrare oriunde in Romania. Transportul comenzilor este gratuit pentru o valoare minima de 99 lei.

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “Gene mai bogate cu produsele speciale de la VIPERA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: