Notino își răsplătește clienții cu promoții de nerefuzat

promoții notino

De câteva luni, pot spune că m-am „împrietenit” cu site-ul Notino, de unde îmi comand diverse produse lunar. Îmi place foarte mult faptul că este un site ușor de utilizat, unde clientul poate să găsească din câteva clickuri tot ce găsește. În plus, faptul că le permite clienților înregistrați să adauge produse în wishlist este un lucru excelent. Să îți spun că, deși comand periodic, wishlist-ul meu are deja câteva zeci de produse și este în continuă expansiune?! De la produse cosmetice, la geluri de duș și parfumuri, toate tipurile de produse se regăsesc în wishlistul meu.

Un lucru pe care l-am remarcat și de care am profitat recent este secțiunea de Promoții a site-ului. Acolo, poți să găsești diverse promoții și cadouri pe care le poți obține comandând produse din anumite categorii sau de la diverse branduri. Dar, alături de această secțiune, chiar pe prima pagină apar întotdeauna cele mai mari promoții ale săptămânii. Iar pentru săptămâna 29.07-4.08.2019, promoția de care te poți bucura este mai mult decât tentantă.

În această săptămână, Notino își răsplătește clienții cu un voucher de 25 de lei pentru cumpărături de 220 lei. Adică, dacă tu ai o comandă de cel puțin 220 de lei în această săptămână, alături de produsele comandate vei primi în colet și un voucher în valoare de 25 de lei, pe care îl poți folosi la următoarea ta comandă de pe site. Nu-i așa că este extrem de tentantă oferta celor de la Notino?

Bvlgari Omnia Pink Sapphire sau cum să profit de promoții

La început, ți-am spus despre wishlistul meu de pe Notino. Ei bine, de fiecare dată când accesez site-ul, înainte de a intra în wishlist, arunc o privire peste promoțiile active, dar și prin diferite categorii de produse, în funcție de ce vreau să văd în momentul respectiv. Așa se face că, după fiecare vizită a mea pe Notino, în loc să îmi reduc din wishlist, eu reușesc să mai adaug câte ceva în el.

De data aceasta, am pus ochii pe un set tare frumos, pe care mă gândesc serios să mi-l comand. Este vorba despre setul Bvlgari Omnia Pink Sapphire, care conține o apă de toaletă de 65 ml, o loțiune de corp de 75 ml, un gel de duș și baie de 75 ml și o geantă de cosmetice.

Bvlgari Omnia Pink Sapphire are o notă florală, care conține esențe de frangipani, pomelo sclipitor, vanilie și mosc. Combină citricele luminoase cu flori exotice, pentru a obține un parfum care denotă veselie și spontaneitate.

Întrucât eu nu cunosc încă acest parfum, mai stau puțin pe gânduri și poate mai aflu și câteva păreri dar, până atunci, setul stă cumințel la mine în wishlist. Sau poate decid să profit de promoția din această săptămână și să îl comand.

Tu ce produse ai în wishlist? Vei profita de promoția săptămânii de la Notino?

6 thoughts on “Notino își răsplătește clienții cu promoții de nerefuzat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: