La 11 ani de relație, îți ofer în dar o experiență de vis

experiență

Scrisoare către soțul meu:

Ne spunem zilnic „te iubesc!” și „ai grijă de tine!”,

ne îngrijim unul de altul și ne-nțelegem bine.

Dar este-o vorbă din bătrâni ce îmi aduce-aminte

că-n viață ne-amintim doar fapte, și prea puțin cuvinte.

De-aproape 11 ani e a noastră poveste

și tocmai de aceea, azi am să-ți dau o veste.

Ca să-ți arăt că te cunosc cu-adevărat

pe Experimentează.ro am căutat

și pentru tine am ales o experiență inedită:

o să conduci mașina mult-dorită!

O doză bună de adrenalină pentru tine,

Dar am ales și niște romantism, vezi bine.

Vom fi un cuplu care experimentează viața.

Din aventura vieții, asta e doar prefața.

Și peste ani ne vom aduce-aminte

de ale noastre visuri împlinite.

Dragul meu,

În 11 aprilie 2020 împlinim 11 ani de când suntem împreună. Am reținut ușor data, fiind eu însămi născută într-o zi de 11. Iată de ce am ales un cadou mai special acum, la împlinirea a 11 ani, și nu atunci când am împlinit primul deceniu împreună. Iar după atâția ani, consider că am ajuns să ne cunoaștem suficient de bine încât să știm ceea ce ne place și ce nu, să știm ce ne dorim și ce nu am face niciodată.

Știu că nu îți plac prea mult cadourile și că ești, la fel ca mine, genul de persoană care se bucură mai degrabă de experiențe, decât de lucruri materiale. De aceea, am decis ca, la împlinirea a unsprezece ani de relație, să îți ofer un cadou inedit, ceva ce știu că te-ar face fericit. Am descoperit Experimentează.ro și, fără să trebuiască să caut prea mult, am găsit cadoul perfect pentru tine! Desigur, pe site sunt numeroase oferte, atât pentru experiențe cu adrenalină, cât și pentru diverse alte tipuri de experiențe, cum ar fi cele de travel, relaxare, sport și hobby, food and drinks, dezvoltare personală și, desigur, romantism.

De curiozitate, am analizat oferta și pot spune că vom putea să ne oferim un cadou cu fiecare aniversare și vom reuși să ne bucurăm de experiențe intense și inedite în fiecare an. Totuși, pentru început, am ales două experiențe care sunt sigură că îți vor plăcea. Să fiu sinceră până la capăt, abia aștept să îți văd reacția, când vei descoperi ce am pregătit pentru tine… de fapt, pentru noi. Doar nu credeai că doar tu vei avea parte de un cadou special cu ocazia aniversării noastre?!

Experiență pe un circuit profesionist cu Experimentează.ro

Știu cât de mult îți plac mașinile și cât își dorești să poți conduce, măcar o dată, pe un circuit profesionist. Iar pasiunea ta pentru BMW nu mai este de mult o surpriză pentru mine și, deși inițial recunosc că nu înțelegeam care e diferența între mărcile de mașini, acum știi și tu că am înțeles pe deplin de ce iubești această marcă. Dar ce mai știu este că îți dorești să conduci și un Golf GTI – o dorință pe care o ai încă de când, la începutul relației, mai jucam împreună Need For Speed… mai știi?

Vestea bună este că pe Experimentează.ro am găsit un cadou care să-ți împlinească ambele dorințe. Am găsit o ofertă numită „O experiență cu două mașini de raliu – BMW și Golf GTI – pe un circuit profesionist”. Parcă îți pot vedea deja zâmbetul pe care l-ai afișat când ai citit partea asta!

Deja de bucuri? Stai să vezi ce presupune această experiență! Aceasta include:

  • 10 minute de instructaj privind mașinile și circuitul
  • 10 minute circuit cu Golf GTI și 10 minute cu BMW e36
  • 2 tururi de circuit cu una dintre cele două mașini, la alegerea ta, care va fi condusă de un instructor profesionist

Locația experienței este Șoseaua de Centură București. Doar scriindu-ți aceste rânduri, și deja anticipez sentimentul de entuziasm și bucurie pe care îl vei simți. Această experiență este pentru o singură persoană, astfel că eu nu voi putea fi lângă tine, dar știu că vei aprecia acest cadou și că îți va oferi amintiri de neuitat, mai mult decât ar putea spune toate cuvintele din lume.

 Experiență romantică pentru amândoi

Totuși, având în vedere că m-am gândit la cadou pentru aniversarea noastră, normal că am căutat și o experiență romantică, de care să ne bucurăm împreună. Recunosc, ofertele de zbor cu balonul cu aer cald au fost tentante, dar știu, dintr-o discuție recentă, că nu ai vrea să treci vreodată printr-o astfel de experiență. Cât despre mine, știm amândoi că nu mă înțeleg tocmai bine cu înălțimile. Tocmai de aceea, am lăsat la o parte aceste oferte de experiențe cu romantism și am căutat ceva de care să ne bucurăm amândoi.

Nici romantismul nu este tocmai punctul nostru forte, dar am găsit un cadou ideal, de care să ne amintim cu drag și peste ani. Și, până la urmă, doar nu credeai că eu nu m-aș plimba puțin cu mașina, nu? Așadar, dacă tot vei merge pe circuit pe Șoseaua de Centură București, m-am gândit că o experiență tot în București este alegerea perfectă.

Oferta „Marchează un moment important din viața ta prin închiriere mașină de epocă” mi s-a părut alegerea ideală, mai ales că știu cât de mult îți plac aceste mașini. Astfel, vom avea ocazia să ne mergem într-un tur de 90 de minute al Bucureștiului, într-un Mustang Ifa Cabrio. În plus, ne vom putea aminti mai bine de această experiență, deoarece vom primi și o filmare HD.

Experimentează.ro – locul unde dorințele prind glas și devin o experiență de vis

Deși folosim zilnic cuvintele și gesturile mici pentru a ne arăta iubirea pe care ne-o purtăm, avem nevoie de experiențe inedite, care să ne scoată din cotidian, pentru a ne bucura pe deplin de viața împreună. Tocmai din acest motiv am ales de pe Experimentează.ro cadourile pentru aniversarea noastră.

Stai liniștit, acestea sunt doar primele experiențe dintr-o lungă serie pe care le pregătesc pentru aniversările viitoare și nu numai! Acum, abia aștept să îți văd reacția când vei citi scrisoarea mea. Cât despre cadouri, sunt sigură că experiențele alese te vor încărca, pe rând, cu adrenalină, fericire și cu un sentiment că ți-ai îndeplinit două dintre cele mai mari dorințe: să conduci un BMW și un Golf GTI pe un circuit profesionist și să te plimbi cu o mașină de epocă.

Cuvintele trec, se uită sau devin un obicei, dar experiențele de acest fel sunt unice și rămân în amintire pentru totdeauna. În plus, astfel de experiențe pot fi imortalizate, pentru a rămâne o amintire veșnică, la care să revii oricând cu drag.

Te iubesc,

soția ta

P.S.: Dacă încă nu-ți vine să crezi că e adevărat, găsește în plic și cele două vouchere, câte unul pentru fiecare dintre experiențele de care ți-am scris.”

Articol scris pentru proba a șaisprezecea de la SuperBlog 2019

Disclaimer: fotografiile aparțin sponsorului Experimentează.ro

12 thoughts on “La 11 ani de relație, îți ofer în dar o experiență de vis

  1. Îmi place la nebunie cum ai scris acest articol. Parca simt eu emotiile lui Norbi 😁. Cat despre ofertele Experimenteaza.ro… GENIALE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: