Invocă puterea naturii folosindu-te doar de Farmec

farmec

A fost odată o femeie care nu prea punea accent pe îngrijirea tenului. Știa că este tânără și bătrânețea era atât de departe, încât nici nu se gândea la ea. Considera că fiecare vârstă și etapă are propriul farmec. Până la urmă, cine era ea, să stea în calea naturii când vine vorba despre ten?! Nu folosea nimic pentru a-și îngriji tenul și a se menține tânără, nici măcar o apă micelară sau o cremă hidratantă. Cât despre cremele antirid, acestea erau aproape subiect tabu… doar ea era tânără, nu avea nevoie de așa ceva!

Asta până într-o dimineață când, privindu-se în oglindă, a avut o revelație: vedea cum tenul ei începe să îi arate vârsta. Și-a dat seama atunci că, deși este tânără, trebuie să aibă grijă de tenul ei, dacă vrea să arate frumoasă încă ani de zile de atunci încolo. Da, mai avea zeci de ani până la bătrânețe, dar dacă voia ca și tenul ei să mai aibă tot atâția ani până acolo, era necesar să îi acorde mai multă atenție.

Atunci, speriată de efectele pe care ignoranța ei de până atunci le-ar putea avea, a decis să schimbe asta. apoi, și-a dat seama că momentul este perfect, întrucât se apropia iarna. Toată lumea știe că în perioada rece, organismul necesită și mai multă atenție, datorită sistemului imunitar, care scade în acest anotimp. Iar tenul este primul expus frigului și factorilor nocivi din aer, astfel că este esențial să primească îngrijirea corespunzătoare. S-a documentat și a aflat despre gama Gerovital Plant, relansată recent.

Iar acea femeie sunt eu!

Farmec relansează gama Gerovital Plant

farmec

Gama Gerovital Plant, proaspăt relansată de Farmec, cel mai mare producător de cosmetice, conține produse cosmetice necesare pentru îngrijirea zilnică a tenului. Produsele au la bază ingrediente de origine naturală în proporție de până la 91%. Sunt destinate în special persoanelor cu tenul normal și mixt. Noua gamă este creată având la bază complexul Poliplant Microbiom Protect, care este format din Equibiome și un complex natural de plante din flora locală. Acest complex are menirea de a crește imunitatea și a echilibra microbiomul pielii

Produsele din gamă sunt astfel concepute încât să asigure un program complet de îngrijire zilnică a tenului. Un program complet cuprinde:

 • Îngrijire de bază: apă micelară, fluid demachiant
 • Creme pentru îngrijirea feței: cremă hidratantă, cremă antirid SPF 15, cremă antirid nutritivă
 • Îngrijire specială pentru față: cremă CC matifiantă, cremă anticearcăn antirid, booster vitalitate și strălucire

Îngrijirea tenului cu produse de la Farmec

Spuneam că fiecare vârstă și etapă are propriul ei farmec. Îmi mențin părerea și acum, doar că am învățat că îngrijirea tenului este esențială la orice vârstă. Poți să te bucuri de același farmec al vârstei chiar și folosind diverse produse pentru îngrijirea tenului. Diferența, în acest caz, este un ten mai sănătos, cu un aspect radiant și tânăr. Iar eu exact asta îmi doresc, din ziua aceea, în care m-am privit în oglindă și am realizat că tenul meu tânjește după îngrijire.

De atunci, am inclus în ritualul meu zilnic de îngrijire a tenului câteva produse, printre care se numără apa micelară și crema antirid nutritivă. Apa micelară mi-a devenit un aliat de nădejde, întrucât mă ajută să îmi mențin tenul curat în permanență. Indiferent de cât de mult și de bine ne spălăm pe față, în porii noștri rămân particule de praf și mizerie pe care nu le putem îndepărta atât de ușor. În schimb, cu ajutorul apei micelare, putem curăța tenul în profunzime. Beneficiile specifice apei micelare includ faptul că aceasta curăță machiajul, sebumul și impuritățile de pe ten, purifică și restabilește echilibrul natural al pielii.

Cât despre crema antirid nutritivă, aceasta are menirea de a stimula procesele de reparare și regenerare specifice pielii. Previne și atenuează ridurile și îi redă tenului frumusețea naturală, specifică tenului tânăr. În plus, accentuează efectele „somnului de frumusețe” nocturn.

Îngrijirea tenului pe timpul iernii

Este un lucru știut faptul că în timpul iernii, sistemul imunitar este mai sensibil. Un rol important în creșterea imunității și protejării organismului împotriva bacteriilor dăunătoare îl are echilibrul microbiomului. Microbiomul este unic și specific fiecărei persoane și cuprinde totalitatea bacteriilor bune și rele existente pe suprafața pielii. Atunci când microbiomul este echilibrat, pielea este mai sănătoasă și este capabilă să se regenereze.

Aici intervine Complexul Poliplant Microbiom Protect, care este principiul activ din toate produsele gamei Gerovital Plant de la Farmec. Acest complex ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii, prin ingredientele sale: equibiome – extract din rădăcină de brusture, complex natural din 5 plante din flora locală, sepitonic M3 – complex de săruri minerale, vitaminele A și C, niacinamidă și ulei de măsline, ceară de albine, sepilift.

Toate aceste ingrediente sunt naturale și au beneficii asupra tenului. Printre aceste beneficii se numără:

 • Menținerea echilibrului delicat din microbiomul pielii
 • Diminuarea reactivității pielii și a proceselor inflamatorii
 • Protejarea microcapilarelor
 • Stimularea microcirculației
 • Revitalizarea celulelor și creșterea consumului de oxigen
 • Stimularea producției colagenului
 • Îmbunătățirea circulației capilare
 • Hidratare
 • Acțiune antirid

Așadar, toate aceste produse reprezintă un necesar pe timpul iernii și nu numai.

Happy end cu Farmec

Orice poveste care începe cu „a fost odată” are și un final. Povestea mea continuă și, totuși, concluzia lui „a fost odată” din această poveste este că femeia care nu prea punea accent pe îngrijirea tenului a ajuns să se bucure de beneficiile produselor din gama Gerovital Plant de la Farmec. A înțeles că tenul necesită o îngrijire corespunzătoare, pentru a-și menține aspectul sănătos și tânăr.

Iar de când a început să îi acorde mai multă atenție tenului ei, acesta îi oferă câte o imagine plăcută de fiecare dată când ea se uită în oglindă. Ridurile s-au estompat, iar tenul este mai strălucitor, fapt ce îi aduce ei zâmbete de fiecare dată.

Articol scris pentru SuperBlog 2019.

Disclaimer: fotografiile aparțin sponsorului Farmec.

2 thoughts on “Invocă puterea naturii folosindu-te doar de Farmec

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: