Cadouri cu personalitate pentru cei dragi

carte cu personalitate

Până recent, când venea vorba de vreo aniversare sau un eveniment la care se oferă cadouri, mă îngrozeam la gândul că nu știu ce cadou să aleg. Chiar și când vine vorba despre fetița mea, mi se pare uneori foarte greu să aleg un cadou care să o surprindă. Desigur, uneori cere ea ceea ce își dorește și îi iau, însă prefer întotdeauna să îi ofer și cadouri care să fie cu adevărat surprize, ceva la care să nu se aștepte. Totul a devenit mai ușor în ultima perioadă, de când am descoperit că pot cumpăra cadouri cu personalitate. Mai exact, mă refer la diverse cadouri personalizate, cum ar fi o carte personalizată.

Când vine vorba despre fetița mea, îmi place să îi ofer cadouri și fără să fie vreo ocazie. Sau, mai bine zis, atunci când îi iau un cadou, se întâmplă adeseori să nu am răbdarea necesară să îl păstrez ascuns până vine vreo ocazie să i-l ofer, cum ar fi Crăciunul sau ziua ei de naștere. În astfel de momente, aștept cu atâta nerăbdare reacția ei, încât prefer să îi ofer cadoul respectiv doar așa, pentru că e a mea și pentru că o iubesc în fiecare zi din an.

Momentele în care îi ofer un cadou neașteptat sunt cele mai frumoase, iar reacția ei în astfel de cazuri este unică. De fapt, dacă stau mai bine să mă gândesc, realizez că se bucură mult mai mult la un cadou venit din senin, fără ocazie, decât de un cadou primit atunci când se așteaptă. Iar dacă este un cadou inedit, bucuria este și mai mare.

Carte personalizată – cel mai recent cadou cu personalitate

Cel mai recent cadou pe care i l-am oferit fiicei mele fără să fie vreo ocazie a fost o carte personalizată, comandată de la Carte cu personalitate. Bucuria ei în momentul în care a văzut cartea a fost maximă, iar atunci când a deschis-o și a văzut pozele pe care le-am selectat pentru a le imprima pe pagini a fost de-a dreptul fericită.

Carte cu personalitate este un site de unde poți comanda cărți personalizate, cu poze și text. Există momentan patru modele de cărți care pot fi personalizate pe site: pentru mamă, pentru copil, pentru iubită și pentru iubit. Fiecare dintre acestea vine cu un design unic, iar în interior are un text standard, care poate fi personalizat. Eu am ales modelul de carte pentru copil și am adăugat doar poze din arhiva personală, fără a modifica textul. Asta deoarece textul acestei cărți cu personalitate mi s-a părut super simpatic și potrivit pentru sentimentele pe care i le port fiicei mele.

Video din arhiva personală.
Piesa de pe fundal: The Gift – Jim Brickman

Încă de când a primit cartea, Denisa a admirat coperta și design-ul ei. Asta deoarece cartea destinată copiilor are un design tare drăguț și frumos colorat. Mergând mai departe, a fost bucuroasă să regăsească poze cu ea și cu ea împreună cu noi pe paginile cărții. Cât despre text, a fost foarte fericită și surprinsă când a descoperit că, pe unele pagini, textul și poza erau în armonie.

M-a întrebat entuziasmată de ce pe copertă apare numele ei. I-am explicat că este cartea ei, iar acest lucru a bucurat-o peste măsură. Să mai spun că, de când a primit cartea, nu a lăsat-o de lângă ea? Stă frumos pe măsuța la care se joacă și face temele, astfel că îi este toată după-masa alături, iar atunci când își dorește, o deschide și o răsfoiește.

Ce cadouri voi face și ce cadouri nu?

După experiența încărcată de emoție a oferirii unui astfel de cadou cu personalitate, mi-am dat seama că oferirea de cadouri este ceva frumos și ușor, dacă ai puțină inspirație. Având în vedere cât de ușor se utilizează site-ul și posibilitatea de a personaliza totul, de la copertă, la poze și textul din interiorul cărții, cu siguranță voi mai oferi cărți personalizate în dar celor dragi. În plus, o astfel de carte este un înlocuitor ideal pentru clasicele albume foto. Alături de fotografiile pe care le poți alege, faptul că acestea sunt însoțite de un text – standard sau la alegere – face ca totul să fie și mai personal și mai frumos.

personalitate

Unul dintre lucrurile pe care nu le-aș oferi drept cadou sunt piesele vestimentare. Consider că haine primește și își cumpără fiecare persoană, atunci când are nevoie sau când găsește un obiect vestimentar pe care și-l dorește. Sunt de părere că o haină oferită în dar nu va reuși niciodată să producă o emoție similară în sufletul persoanei care o primește, precum va reuși un cadou personalizat.

Desigur, atunci când voi alege cadouri pentru cei dragi, voi ține întotdeauna cont de persoana căreia urmează să îi ofer cadoul. În primul rând, voi lua în considerare relația pe care o am cu persoana respectivă. Pentru a face un cadou personalizat, este necesar fie să cunoști foarte bine persoana, fie să vă lege amintiri pe care să le poți utiliza pentru crearea cadoului personalizat, cum este și cartea cu personalitate pe care i-am oferit-o fiicei mele.

Așadar de acum nu îmi mai fac griji atunci când am de pregătit un cadou pentru cineva drag, deoarece știu că un cadou personalizat aduce mai multă bucurie și emoție decât orice alt cadou.

Articol scris pentru proba a 24-a din SuperBlog 2019.

Disclaimer: Fotografiile și videoclipul sunt din arhiva personală.

10 thoughts on “Cadouri cu personalitate pentru cei dragi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: