Învățături holistice pentru o viață conștientă – SAMAGA

Învățături holistice pentru o viață conștientă – SAMAGA

De când am început să fac terapii complementare, am devenit tot mai curioasă cu privire la spiritualitate și mi-am dorit să aflu mai multe detalii. Iar cărțile apărute la Editura Mysterio îmi satisfac nevoia de a cunoaște mai multe. În plus, se îmbină perfect cu terapiile mele, completând ceea ce învăț în cadrul acestora, cu informații suplimentare. O astfel de carte, care m-a ajutat să pătrund mai mult în universul spiritualității, este Învățături holistice pentru o viață conștientă.

Învățături holistice pentru o viață conștientă se adresează persoanelor care sunt deschise spre cunoașterea de sine, spre cunoașterea vieții, așa cum este ea cu adevărat. Poate fi privită ca un ghid pentru a trăi viața conștientă. Câteva dintre subiectele pe care le abordează cartea sunt: iertarea, cariera, sufletul pereche, iubirea necondiționată, banii, lumea materială și lumea spirituală.

Capitolele sunt structurate astfel încât cititorul să găsească ușor ceea ce caută. De ce spun asta? Deoarece acest ghid nu este precum o carte de beletristică, pe care o citești o dată să îi afli povestea și apoi o așezi frumos în bibliotecă. Dimpotrivă, revii la el ori de câte ori ai nevoie, pentru a beneficia din plin de învățăturile și ideile pe care ți le oferă.

Învățături holistice pentru o viață conștientă – un ghid practic și util

Capitolele cărții Învățături holistice pentru o viață conștientă cuprind diverse rugăciuni, metode de iertare, exerciții, dar sunt și capitole care abordează diferite subiecte, prin explicații și exemple. De asemenea, ultimele capitole ale cărții cuprind mesaje de la diverși Arhangheli.

Acest ghid le este util tuturor celor care au decis să pornească pe calea spiritualității. Unele informații vor fi noi pentru aceste persoane, cu altele poate s-au mai întâlnit, însă, citit atunci când este momentul său, acest ghid se va dovedi extrem de util și practic pentru oricine.

Cartea Învățături holistice pentru o viață conștientă de SAMAGA poate fi comandată de pe site-ul Editurii Mysterio.

7 thoughts on “Învățături holistice pentru o viață conștientă – SAMAGA

  1. Cu siguranță o carte minunată și de mare folos celor care caută liniștea și sensul vieții prin spiritualitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: