Puterea de transformare a corpului fizic – Adir

Puterea de transformare a corpului fizic – Adir

Câtă atenție îi acorzi corpului tău fizic? Cât de mult ții cont de emoțiile pe care le manifești, cu gândul că acestea pot avea efecte asupra corpului? Suntem obișnuiți să tratăm corpul ca pe ceva ce există și atât. Nu ne dăm seama de puterea pe care o avem asupra corpului nostru, prin gânduri, emoții și energie. Tocmai pentru a ne ajuta să ne înțelegem mai bine corpul și să învățăm despre puterea pe care o avem asupra acestuia, avem la dispoziție cartea Puterea de transformare a corpului fizic.

Cartea este scrisă sub forma unui dialog între Ioana Dumitrăchescu și Adir, o ființă pleiadiană. Modul în care este scrisă îl ajută pe cititor să înțeleagă mai bine totul și să primească informațiile de care are nevoie. Prin intermediul acestei cărți, ai ocazia să descoperi detalii despre corpul fizic, despre modul în care gândurile și emoțiile tale îl afectează, precum și despre puterea pe care o ai asupra lui pentru a-l schimba.

Totuși, un lucru pe care se pune accent în cadrul cărții este faptul că, deși deținem puterea de transformare a corpului fizic, o putem folosi doar pentru a transforma aspectul nostru în scopul trăirii unor noi experiențe. Așadar, nu vom putea să ne schimbăm corpul fizic doar pentru a plăcea altora, pentru a fi pe placul celor din jur sau pentru a impresiona.

Puterea de transformare a corpului fizic – o carte structurată bine, cu informații utile

Cartea este structurată pe diverse părți ale corpului, cum ar fi părul, ochii, pielea, dinții, sânii, abdomenul, picioarele, mâinile, înălțimea și greutatea. Fiecare dintre aceste capitole conțin două părți. Prima parte a capitolelor conține meditații și afirmații, iar a doua parte cuprinde întrebări și răspunsuri. Astfel, în fiecare capitol primim toate informațiile de care avem nevoie pentru a ne putea transforma corpul fizic sau pentru a ști cum să ne ajutăm diverse părți ale corpului să fie sănătoase și pe placul nostru.

Alături de aceste capitole specifice diverselor părți sau aspecte ale corpului fizic, cartea abordează și subiecte precum somnul, alimentația corpului fizic, curățarea fizică și energetică, mintea și emoțiile, atractivitatea și frumusețea propriului corp, precum și programul zilnic necesar pentru a transforma corpul fizic.

Puterea de transformare a corpului fizic este o carte extrem de utilă pentru cei care își doresc să își cunoască mai bine corpul fizic. Este o carte care îl ajută pe cititor să descopere puterea pe care o are asupra propriului corp. De asemenea, îl ajută să vadă cum poate acționa, gândi și ce emoții să aibă sau să evite, pentru a avea corpul pe care și-l dorește.

Cartea Puterea de transformare a corpului fizic de Adir poate fi comandată de pe site-ul Editurii Mysterio.

6 thoughts on “Puterea de transformare a corpului fizic – Adir

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: