Atingerea magică a iubirii – Ioana Dumitrăchescu

Atingerea magică a iubirii – Ioana Dumitrăchescu

Alături de cărțile Învățături holistice pentru o viață conștientă și Puterea de transformare a corpului fizic, iată că și cartea Atingerea magică a iubirii a devenit una pe care o recomand cu drag tuturor celor deschiși spre spiritualitate, spre cunoaștere și iubire de sine. Atingerea magică a iubirii este o carte care ne învață despre iubire, însă cu totul diferit față de ce am auzit sau citit până acum.

Asta deoarece cartea se axează pe tine, ca persoană individuală, în primul rând. Deși cu toții iubim, nu suntem învățați să ne iubim pe noi înșine. Iar acest lucru are, adeseori, efecte devastatoare asupra vieții noastre. Însă, odată ce învățăm despre iubirea de sine, devenim capabili să iubim, să trăim cu adevărat și să avem experiențe minunate. Tot prin intermediul iubirii putem să manifestăm mai ușor orice dorințe avem. Iată, așadar, despre ce este această carte.

Atingerea magică a iubirii – un ghid în trei părți

Atingerea magică a iubirii este o carte-ghid, menită să îl ajute pe cititor să se cunoască mai bine, să se iubească și să își manifeste dorințele. Printre subiectele pe care le abordează cartea se numără sănătatea, cariera, stilul de viață, abundența financiară, corpul fizic și relațiile cu cei din jur.

Cartea are trei părți distincte și fiecare dintre aceste părți este împărțită în mai multe capitole. Cele trei părți sunt: Iubirea, o atingere magică; Materializarea dorințelor tale; Practica.

În prima parte, cititorul învață cum să se iubească pe el, urmând abia apoi să își iubească semenii și pe Dumnezeu. Află informații despre iubirea față de partener, despre vise și încrederea de sine. I se oferă și câteva meditații pentru dragoste, care completează informațiile pe care le obține de-a lungul acestei părți.

În a doua parte, cititorului i se vorbește despre legea atracției, crearea propriei realități și manifestarea dorințelor. Partea aceasta prezintă câteva informații utile despre sănătate, bani și carieră.

A treia parte este partea care îl învață pe cititor cum să pună în practică tot ce a învățat. Îl ajută să învețe cum poate manifesta sănătatea, corpul perfect, relațiile pe care și le dorește, banii pe care și-i dorește, precum și cariera la care visează.

Informațiile sunt clare și ușor de înțeles de către oricine. Capitolele cuprind atât informații, cât și diverse meditații și tehnici prin care se pot manifesta diversele dorințe. Așadar, cartea este un ghid practic și simplu, pentru cei care își doresc să descopere mai mult despre propria persoană, potențialul pe care îl deține și despre cum poate manifesta orice își dorește.

Cartea Atingerea magică a iubirii de Ioana Dumitrăchescu poate fi comandată de pe site-ul Editurii Mysterio.

6 thoughts on “Atingerea magică a iubirii – Ioana Dumitrăchescu

  1. Deși nu sunt fan al acestor cărți, teoria fiind doar teorie, mi-ai stârnit interesul cu aceasta. Ceva, ceva aș putea alege.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: