Îmi amenajez camera preferată cu Favi.ro

camera preferată

În urmă cu un an, locuiam într-un apartament cu două camere, confort redus, adică un apartament micuț de tot. Pe atunci, visam ca, la un moment-dat, să ne putem cumpăra o casă, cu măcar trei camere și toate mai mari. După câteva luni de visare continuă, dorința ni s-a împlinit nesperat de repede și de ușor. Am reușit să vindem micuțul apartament și să ne cumpărăm o casă cu patru camere. Desigur, am avut de făcut un compromis pentru asta, dar nici nu mai contează. De când am văzut că vom avea patru camere, am știut că voi avea și camera la care am visat: o cameră pe care să o transform în bibliotecă și birou personal.

Pentru că îmi place foarte mult să citesc și adun cărți așa cum furnicuțele adună mâncarea, aveam nevoie de o bibliotecă mare. În plus, lucrez acasă, deci un birou este absolut esențial pentru mine. Așa se face că una dintre cele patru camere din casă a devenit camera mea proprie și preferată. Aceasta găzduiește biblioteca și biroul. Și, pentru că este momentul să o amenajez, întreaga sarcină a alegerii mobilierului și decorațiunilor îmi revine mie. Am ales să caut cele necesare pe Favi.ro, un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni.

Cum îmi amenajez camera preferată

Am deja o bibliotecă din lemn masiv, făcută la comandă de zeci de ani, rămasă aici de la foștii proprietari. Această piesă de mobilier este, probabil, singura la care nu aș renunța în favoarea alteia, deoarece este de calitate foarte bună și arată grozav. În schimb, cu siguranță am nevoie de mobilier nou pentru birou. Am găsit pe Favi.ro toate piesele de mobilier și decorațiunile de care am nevoie pentru a-mi amenaja un birou cât mai confortabil și mai funcțional.

Birou în formă de L

Una dintre principalele mele probleme permanente este lipsa spațiului pe birou. Am 3 birouri diferite, dar niciunul nu este suficient de spațios pentru toate cele necesare. Laptopul și imprimanta multifuncțională îmi ocupă tot spațiul disponibil, făcând să pară că biroul este într-o permanentă dezordine. Am găsit pe Favi.ro un birou din pal, în formă de L, perfect pentru depozitarea tuturor obiectelor de birotică, a laptopului și imprimantei.

Scaun directorial cu suport retractabil pentru picioare

Pe parcursul unei zile, petrec foarte multe ore la laptop. Deși am un scaun de birou, s-a dovedit a nu fi pe atât de confortabil pe cât aș avea nevoie. Iar problemele cu coloana se agravează, dacă scaunul de birou nu este unul potrivit. De aceea, am ales pentru noul meu birou un scaun ergonomic, rabatabil și cu suport retractabil pentru picioare.

camera preferată

Placă metalică pentru mesaje

Am bilețele peste tot, am chiar și sticky notes pe laptop, dar nimic nu mi se pare la fel de eficient precum o placă pentru mesaje. Am găsit pe site o placă metalică perfectă pentru a-mi afișa toate notițele și lucrurile urgente de făcut.

Accesorii pentru birou

Iar ca să nu mai am toate lucrurile împrăștiate pe birou, am nevoie de câteva accesorii pentru organizarea biroului. Am găsit un suport pentru accesorii birou, perfect pentru instrumentele de scris și cuburile de hârtie pentru notițe. Pentru agende și documente, am găsit un suport cu trei tăvițe metalice suprapuse.

Decorațiunea perfectă pentru camera preferată

Căutând decorațiuni pe care le-aș putea adăuga în camera preferată, am găsit o statuetă/placă decorativă pentru perete, sub formă de bufniță. De îndată ce am văzut-o, am știut că este perfectă pentru biroul meu – bibliotecă.

camera preferată

Acestea sunt obiectele de mobilier și decorațiunile pe care le-aș folosi pentru a amenaja camera preferată din întreaga casă. Care este camera voastră preferată și cum ați amenaja-o?

6 thoughts on “Îmi amenajez camera preferată cu Favi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: