Halloween Makeup realizat cu produse de pe Notino

halloween makeup

Zilele astea am descoperit plăcerea și bucuria de a mă machia în diverse modele cu tematică de Halloween. Încurajată și de dorința fiicei mele de a realiza diverse modele de machiaj de Halloween, am încercat și eu să obțin un Halloween makeup drăguț. De ce drăguț? Pentru că am considerat că un machiaj de Halloween nu trebuie neapărat să fie înspăimântător sau „sângeros”, ci poate fi și unul drăguț, dar care să fie potrivit pentru o costumație.

Am văzut numeroase modele de Halloween make up pe internet, dar majoritatea erau prea „avansate” pentru abilitățile mele de make-up. Așadar, m-am lăsat pradă inspirației și am creat ceea ce am considerat a fi un Halloween makeup de vrăjitoare bună. Dar, dacă aveți altă idee pentru ce ar putea reprezenta machiajul realizat de mine, să știți că nu mă supăr pentru sugestii.

Am luat cutia mea cu produse cosmetice cumpărate de pe Notino și am început să realizez un Halloween makeup. Am pornit cu ideea de a face un machiaj de vrăjitoare, deoarece fiica mea a tot insistat pe acesta de câteva zile, dar am sfârșit prin a obține un machiaj de … vrăjitoare bună. Fiica mea a fost cam dezamăgită, trebuie să recunosc, pentru că nu se aștepta la steluțe și inimioare, ci la mult negru. Ca idee, un astfel de machiaj cu mult negru poate fi realizat cu paleta Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs.

Iată ce am folosit pentru acest Halloween makeup:

  • Makeup Revolution Matte Base pudra culoare P0
  • Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette palata de culori culoare Monster Mattes
  • I Heart Revolution Multi Liner Brights eyeliner khol Blue, Purple, Teal, Silver
  • Kallos Hypnotic, tuș lichid negru intensiv, rezistent la apă
  • Catrice Glam & Doll Volume & Definition mascara pentru volum si definirea genelor
  • Ardell Pro Lipstick Palette Paleta de ruj culoare Bold

Halloween makeup cu produse de pe Notino

halloween makeup

Vă spuneam că am folosit produsele pe care mi le-am achiziționat de pe Notino de-a lungul timpului (a se citi în ultimele luni). Cu ocazia asta, trebuie să vă spun că, în această săptămână, Notino are o selecție de produse perfecte pentru a obține un Halloween makeup. M-am bucurat să văd că unele dintre produsele din selecție se regăsesc și în colecția mea de produse cosmetice. Totuși, mai am multe alte produse în wishlist.

Și, că tot vorbeam despre wishlist, este bine de știut că există și o ofertă grozavă în această săptămână. La comenzi de minimum 200 RON, aveți de ales unul dintre cele trei cadouri gratuite. Iată care sunt acestea:

  • Notino Elite Collection Shopper bag, o geantă neagră, cu dimensiuni de 43 x 37 x 9 cm, care poate transporta până la 10 kg.
  • SOS Kit pentru ea
  • SOS Kit pentru el

Oferta este limitată și este valabilă în limita stocului disponibil. Având în vedere ce cadouri frumoase sunt în ofertă, eu vă recomand să vă grăbiți, până nu se epuizează stocul! Și, cu această ocazie, poate mai adăugați în coș și câteva produse perfecte pentru un Halloween makeup de excepție.

8 thoughts on “Halloween Makeup realizat cu produse de pe Notino

  1. Mai dar voi chiar va distrati de Halloween. Imi place ca ai ales sa faci machiaj de vrajitoare buna. Cred ca e mai greu :)) La cea rea era simplu…negru, negru, negru :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: