Două modele de încălțăminte de pe Milanoo

Două modele de încălțăminte de pe Milanoo

De vreo doi ani am început să comand haine online. Totuși, încă nu m-am îndurat să îmi comand și încălțăminte. Dacă la haine mi se pare mai ușor să nimerești mărimea potrivită, la pantofi cred că e mai dificil. În plus, o haină o mai poți modifica sau da altcuiva, în caz că mărimea nu ți se potrivește, dar cu pantofii e mai greu. Totuși, recent am descoperit magazinul online Milanoo și am găsit pe site câteva modele cu adevărat deosebite de încălțăminte. Am adăugat câteva în wishlist și poate îmi fac și curaj să le comand. Până atunci însă vreau să vă arăt și vouă două modele de încălțăminte de pe Milanoo care mi-au plăcut.

Sandale gladiator

Sandalele gladiator mi-au plăcut dintotdeauna, însă din cauză că am piciorul mai gros, nu prea am îndrăznit să le port. Totuși, am aruncat o privire în categoria Gladiator Sandals de pe site-ul Milanoo și am găsit câteva pe care mi-ar plăcea să le adaug la colecția mea de încălțăminte.

Am adăugat în wishlist modelul Women’s Gladiator Sandals Cut Out Flip Flop Style Summer Sandals, o pereche de sandale cu talpă joasă. Deja am început chiar să mă gândesc la ce ținute le-aș purta și am descoperit că ar merge bine cu o pereche de blugi scurți sau chiar cu o rochie-cămașă.

Pantofi cu toc jos

Când vine vorba de încălțăminte, prefer pantofii cu toc înalt. Totuși, am văzut pe site categoria Kitten Heels și mi-am zis că merită să arunc o privire. Am văzut câteva modele chiar frumoase și aici, iar unul mi-a atras în mod deosebit atenția. Este vorba despre modelul Womens Kitten Heels Studs Pointed Toe Stiletto Heel Dorsay Pumps Evening Shoes, pe care îl și văd deja asortat cu rochiile din garderoba mea.

Pantofi minunați pe Milanoo

Aceste două modele de încălțăminte au ajuns deocamdată în wishlist-ul meu de pe Milanoo, însă am găsit o mulțime de alte modele deosebite pe site. De la papuci simpli la pantofi pentru ocazii speciale, pe site se găsesc toate categoriile de încălțăminte care ar face fericită orice femeie.

Ce părere aveți de alegerile mele?

4 thoughts on “Două modele de încălțăminte de pe Milanoo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: