De la produse de igienă la produse pentru răsfăț

De la produse de igienă la produse pentru răsfăț

Atunci când vorbim despre igienă, ne gândim la diverse produse, precum săpunul, gelul de duș, deodorantul, produse pentru bărbierit și epilat, produse pentru igiena intimă și produse pentru igiena orală. Însă, dincolo de rolul lor de a susține igiena personală și îngrijirea de zi cu zi, unele dintre produse sunt capabile să ne ofere și răsfăț. Despre astfel de produse vreau să vă vorbesc azi, care dincolo de igienă și îngrijire, ne oferă un moment de răsfăț bine-meritat. Așadar, să vedem care consider că sunt acele produse pentru răsfăț care ne relaxează și ne susțin și igiena și îngrijirea zilnică.

Gelurile de duș Tesori D’Oriente sunt preferatele mele când vine vorba despre produse pentru răsfăț

Se spune că întotdeauna primul pas este mai greu, restul vin de la sine. Cam așa a fost la mine cu produsele Tesori D’Oriente. Recent, am primit cadou un gel de duș de la acest brand. Trebuie să spun că m-am îndrăgostit pe loc și iremediabil! De la primul gel de duș, restul au găsit refugiu în locuința mea fără să-mi dau seama. Așa am ajuns să am în prezent șase geluri de duș de diverse sortimente de la acest brand. Pe lângă ele, am luat și trei parfumuri Tesori D’Oriente și pur și simplu le ador! Cu siguranță le vor mai urma și alte produse de la acest brand.

produse pentru răsfăț

De altfel, pentru mine gelul de duș este unul dintre cele mai importante produse de igienă și produse pentru răsfăț. De-a lungul timpului, am încercat o mulțime de geluri de duș, în căutarea aceluia care să-mi ofere cu adevărat răsfățul pe care îl căutam. Asta deoarece mă aștept de la un gel de duș să îmi ofere îngrijirea de care am nevoie, să fie catifelat, să curețe bine și să miroasă plăcut, iar mirosul să persiste. Desigur, sunt numeroase geluri de duș, de la diverse branduri, care chiar merită să fie folosite atât pentru igienă, cât și ca produse pentru răsfăț. Însă momentan sunt în faza în care consider că am găsit tot ceea ce am nevoie în gelurile de duș de la Tesori D’Oriente.

Gelurile de duș ale acestui brand sunt cu parfum oriental, care persistă pe piele. Sunt catifelate și la fel rămâne și pielea în urma utilizării lor. Dacă nu le-ați încercat încă, vă recomand să o faceți.

Nu există răsfăț fără un parfum bun

Sunteți de acord cu mine? Bine, știm cu toții că întâi e apa și săpunul (sau gelul de duș), iar abia apoi parfumul. Iar când vine vorba despre produse pentru răsfăț, parfumurile categoric sunt incluse aici! În ultima perioadă, am început să îmi cumpăr parfumuri. Pe unele le aveam deja în wishlist de ceva vreme, altele mi-au atras atenția navigând pe site.

Unul dintre produsele care mi-a atras recent atenția este parfumul Lancôme La Vie Est Belle Intensément, un parfum recent apărut și care face parte din grupa de parfumuri de fructe și florale. Am avut mai demult parfumul Lancôme La Vie Est Belle și mi-a plăcut tare mult, astfel că acum sunt curioasă cum este noua variantă a acestuia.

Voi ce produse pentru răsfăț folosiți și care considerați că sunt produsele de nelipsit atunci când vă doriți un moment de răsfăț?

6 thoughts on “De la produse de igienă la produse pentru răsfăț

  1. Și eu sunt mare fan gel de dus și acestea îmi stau în gând de mult. Trebuie să le încerc! Parfumul e minunat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: