Cum am ajuns agent în echipa „Îngerii lui Charlie”

Îngerii lui Charlie

Ai simțit vreodată că viața ta devine monotonă și că ai ajuns să te plafonezi? Eu da, deoarece lucrul de acasă m-a privat mult timp de viața socială, de aventură și de adrenalină. Când lucrezi acasă, fiecare zi pare la fel cu aceea de dinainte, fiecare sarcină este repetitivă și fiecare acțiune pe care o întreprinzi se menține în limitele siguranței și a confortului. Toate astea s-au schimbat într-o zi, în urma unui telefon pe care l-am primit. Când am auzit ce mi se cere să fac, am crezut că visez. Eram chemată la un sediu – din motive de confidențialitate, nu pot da nume sau adresă – unde aveam să aflu că viața mea este pe care să se schimbe complet. Urma să fac parte din renumita echipă „Îngerii lui Charlie”.

Cum am ajuns să fac parte din echipa „Îngerii lui Charlie”?

Fiindcă vorbim despre o echipă de spioni de pe plan internațional, nu este deloc surprinzător faptul că au știut că am abilități speciale, care mă califică pentru postul de spion. Surprinzător a fost pentru mine să aflu că am aceste abilități! Până atunci, de spionii „Charlie’s Angels” auzisem doar ca film și nici prin cap nu mi-a trecut vreodată că ar exista asemenea organizație secretă și în realitate.

După ce m-am prezentat la sediu, mi s-a spus că voi putea intra în echipă doar dacă voi trece cu brio de câteva probe, date de Bosley. Desigur că am acceptat să îmi testez cunoștințele și abilitățile, deși habar n-aveam prin ce urmează să trec. Mi-am imaginat că îmi vor testa cunoștințele generale prin intermediul unui test grilă, sau ceva asemănător, dar nici vorbă! Probele-test au supus multă acțiune și aventură.

Probele la care m-a supus Bosley

Pentru început, deoarece trebuia să ajungem la destinație într-un timp foarte scurt, am fost nevoită să fiu copilot de avion pentru un avion particular, deținut chiar de către Îngerii lui Charlie. Cunoscându-mă cu teamă de înălțime, am simțit că mi se face rău doar când am auzit că urmează să zbor! Totuși, îmi doream să am ocazia să trăiesc experiența unui spion, astfel că am acceptat provocarea. Norocul meu că au ales să fiu copilot și nu pilot!

Odată ajunși la destinație, am avut parte de o nouă surpriză: ne-am îndreptat spre un circuit de mașini, unde urma să conduc o mașină de curse. De data aceasta, aveau să-mi testeze abilitatea de a conduce cu viteză mare, sub influența emoțiilor. Testul presupunea să reușesc să mențin mașina pe drumul circuitului și să termin cursa în timp record.

La linia de final, mă aștepta un mesaj: trebuia să caut și să dezamorsez o bombă amplasată în apropiere de linia de finiș. Am avut la dispoziție doar 5 minute să găsesc bomba, să citesc instrucțiunile pentru dezamorsare și să reușesc să o dezamorsez. Inima a început să-mi bată precum cea a unui iepuraș când se trezește în bătaia puștii unui vânător. Totuși, încăpățânată din fire, nu aveam de gând să renunț după toate experiențele prin care am trecut până să ajung aici. Am respirat adânc și am pornit în căutarea bombei. Cu multă emoție și teamă, am reușit să duc sarcina la bun sfârșit. Iar la final, mi s-a spus că am trecut cu brio toate probele, iar surpriza a fost că… bomba nu era reală!

Îngerii lui Charlie – o echipă dinamică și viață de comedie

La finalul probelor, am fost anunțată că am reușit să demonstrez că sunt demnă de a face parte din renumita echipă Îngerii lui Charlie, parte a Townsend Agency, o agenție mondială de spionaj. Am avut chiar ocazia să le cunosc pe Elena, Jane și Sabina… și nu vorbesc despre personajele din filmul care va fi lansat în România în 29 noiembrie 2019, de către InterComFilm! Spun chiar de adevăratele fete din echipa Îngerii lui Charlie.

Îngerii lui Charlie

După ce am ajuns să le cunosc mai bine, am descoperit că viața de spion, alături de ele, este plină nu doar de acțiune și aventură, ci și de multă, multă comedie. Cred că fără comedie nici nu ai cum să reziști vieții de spion!

Acum, după ce am fost recrutată în echipa originală „Îngerii lui Charlie”, abia aștept să văd noul film. Filmul Charlie’s Angels, în varianta cea mai nouă, va fi lansat în 29 noiembrie 2019 în cinematografele din România, iar asta îmi va da ocazia să văd cât de apropiat e filmul de realitate. Vă invit și pe voi să vizionați filmul, pentru a descoperi modul în care Elizabeth Banks a vizualizat evoluția celebrilor îngeri ai lui Charlie, care au apărut inițial în anii 1970 și au renăscut pentru prima dată în anul 2000.

Un trailer marca InterComFilm

Articolul este ficțiune și a fost scris pentru proba cu numărul 23 din cadrul SuperBlog.

Disclaimer: fotografiile aparțin sponsorului InterComFilm.

12 thoughts on “Cum am ajuns agent în echipa „Îngerii lui Charlie”

  1. Ok, ok… mi-a plăcut… Mi-ar fi plăcut și mai mult să te văd dezamorsând bomba aia, dar hei „nemulțumitului…”.
    Frumos narat! Ficțiune? Huh, MI6 nu e ficțiune, deci nici 007 nu e, cred…
    Îngerii lui Charlie există cu siguranță și tu o dovedești din plin. Aștept cu nerăbdare să văd filmul. Noile protagoniste sper să se ridice la înălțimea așteptărilor.
    Frumos, felicitări pentru articol, Eva și mult, mult succes în SuperBlog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: