Accesoriul care îmi redă zâmbetul și buna dispoziție

accesoriul

Stilul meu vestimentar a fost întotdeauna unul cât se poate de simplu, după părerea mea. Nu am vrut niciodată să ies în evidență în mod deosebit sau să impresionez prin ținuta mea. Pentru mine, a contat întotdeauna să mă simt eu bine și să fiu mulțumită cu modul în care arăt. Însă, tocmai pentru că a contat mai mult confortul meu, am avut întotdeauna accesorii care m-au făcut să mă simt mai bine. Fie că a fost vorba despre o pereche de cercei, o geantă încăpătoare sau chiar o eșarfă, accesoriul ales a reușit de fiecare dată să finiseze ținuta și, mai mult, să îmi redea încrederea și buna dispoziție.

Care este accesoriul fără de care nu ies din casă?

Dacă ar fi să aleg un singur accesoriu fără care nu plec de acasă, acela ar fi, fără îndoială, geanta. Indiferent dacă merg în oraș, la bunici, sau doar până la magazin, geanta este accesoriul care mă ajută să mă simt confortabil. În special îmi plac gențile mari, încăpătoare. Geanta mă ajută să port cu mine tot ceea ce am nevoie – și se știe că o femeie poartă un întreg dulap în geanta ei.

accesoriul
Foto: Meli Melo

Care este accesoriul care mă ajută să mă simt mai încrezătoare?

Accesoriul care mă ajută să dobândesc încredere în propria persoană și care îmi redă buna dispoziție este o pereche de cercei. Am o întreagă colecție de cercei handmade, pe care îi ador. În ceea ce privește cerceii, îmi place să îi asortez cu îmbrăcămintea, din punct de vedere al culorii. Am avantajul de a avea cercei de diferite modele și culori, astfel că îi pot adapta ușor ținutelor mele. După părerea mea, cerceii sunt accesoriile care sunt capabile să îi ofere feminitate oricărei ținute.

accesoriul
Foto: arhiva personală

Ce accesorii nu am purtat și mă tentează?

În perioada de când am devenit adult, am renunțat să mai port accesorii de păr, cum ar fi bentițele, cordeluțele sau agrafele. Singurele accesorii pentru păr pe care le mai port sunt elasticele. În ultima perioadă am descoperit elasticele de tip fir de telefon. La început, am crezut că vor fi extrem de dificil de utilizat, în schimb sunt super practice și drăguțe. Am pus recent ochii pe câteva accesorii pentru păr de la Meli Melo și sunt sigură că ar reuși să îmi aducă un zâmbet și bună dispoziție atunci când le-aș purta.

Foto: colaj realizat de mine cu fotografii de pe Meli Melo

Care este accesoriul cel mai special din câte am?

Accesoriul pe care îl consider cu adevărat special și alături de care am o poveste este eșarfa. În urmă cu șapte ani și jumătate, am fost operată la glanda tiroidă și am rămas cu o cicatrice imensă la gât. Chiar dacă în timp m-am obișnuit cu ea și o consider accesoriul meu unic și distinct, care mă diferențiază de toată lumea, la început mă simțeam super prost cu imensa cicatrice în văzul tuturor. Tocmai de aceea, în acea perioadă, eșarfele erau un accesoriu nelipsit din garderoba mea.

accesoriul
Foto: Meli Melo

De la cele mai simple la cele mai colorate, de la cele mai fine la cele mai texturate, eșarfele mi-au fost prietene de nădejde în perioada în care îmi doream să ascund cicatricea de ochii trecătorilor. Eșarfa era accesoriul care mă ajuta să mă simt normală și obișnuită în ochii celorlalți, mă ajuta să îmi ascund defectul fizic și, implicit, mă făcea să mă simt mai bine, mai încrezătoare și mai bine-dispusă decât atunci când nu o purtam.

Accesorii pentru orice stil

Fie că este vorba despre geantă, cercei, accesorii de păr sau eșarfe, toate se găsesc pe Meli Melo. Sunt potrivite pentru orice stil și au abilitatea magică de a face o femeie să se simtă bine în pielea ei. Chiar dacă suntem dotate cu încredere în sine și cu abilitatea de a zâmbi în orice situație, uneori este necesar un mic artificiu care să ne ajute să ne menținem buna dispoziție pe parcursul unei zile. Iar un astfel de artificiu este orice accesoriu care ne place și care ne oferă siguranță de sine și zâmbete.

Foto: colaj realizat de mine cu fotografii de pe pagina de Facebook Meli Melo

De ce Meli Melo? Deoarece pariziencele sunt renumite pentru stilul lor care debordează de rafinament și dichis, iar Meli Melo este un brand născut din dragoste și pasiune pentru stilul parizian. Meli Melo a început ca magazin în București, însă succesul acestuia a dus la extinderea brandului, care a devenit în prezent răspândit în 60 de magazine proprii în cele mai mari orașe din România, precum și câteva magazine în țări precum Republica Moldova, Bulgaria și Serbia.

Foto: logo Meli Melo

În plus, Meli Melo este alegerea perfectă deoarece încurajează stilul unic al fiecărei femei și își dorește să pună în valoare individualitatea, personalitatea și stilul vestimentar al fiecărei persoane în parte. Așadar, Meli Melo este cea mai bună alegere în materie de accesorii, fie că vorbim despre cercei, eșarfe, genți, accesorii de păr sau altele.

Articol scris pentru SuperBlog

Disclaimer: fotografiile sunt de pe Meli Melo și din arhiva personală.

8 thoughts on “Accesoriul care îmi redă zâmbetul și buna dispoziție

  1. În afară de cercei care, deși îmi plac, nu port, bifez toate alegerile tale ca si accesorii de nelipsit. Iar la acest capitol, Meli Melo stă bine de tot. Încă un articol foarte bun, mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: