Cele mai populare cadouri pentru femei de Valentine’s Day

Valentine’s Day

Valentine’s Day este o ocazie sărbătorită în America, însă popularitatea acesteia a trecut granițele și, astfel, în prezent și în România se sărbătorește această zi a îndrăgostiților. Deși avem și noi propria noastră sărbătoare a iubirii – Dragobetele – cine spune că nu putem sărbători iubirea de două ori? Și, pentru că astăzi este Valentine’s Day, mi-am propus să scriu despre cele mai populare cadouri oferite femeilor cu această ocazie.

În plus, dacă încă ești în căutarea cadoului perfect pentru partenera ta, acest articol îți va oferi câteva idei cu care nu vei da greș.

Florile sunt esențiale de Valentine’s Day

Indiferent dacă se mai oferă sau nu și alte cadouri, fiecare bărbat îi oferă partenerei sale flori. În general, printre florile cele mai populare pentru Valentine’s Day se numără trandafirii roșii, roz și albi. În funcție de preferințele partenerei, unii bărbați înlocuiesc buchetul de trandafiri cu o plantă în ghiveci, care rezistă mai mult.

Bijuteriile sunt apreciate

Valentine’s Day

Credeați că zicala „diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeii” a apărut din senin? Orice femeie iubește bijuteriile, iar Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru a-i oferi un cadou frumos și valoros. Ba chiar mai mult, în numeroase cupluri, bărbatul alege această zi pentru a-și cere partenera în căsătorie.

Nu există Valentine’s Day fără ciocolată

O cutie frumoasă de bomboane de ciocolată este o alegere pe cât de comună, pe atât de apreciată. Există, totuși, persoane care vor să iasă puțin în evidență, astfel că optează pentru o cutie de trufe de ciocolată sau un tort de ciocolată în formă de inimă. Poți completa cadoul, adăugând lângă cutia de ciocolată o sticlă de șampanie.

O cină romantică la restaurantul preferat

Unul dintre cele mai populare cadouri de Valentine’s Day este o cină în oraș, la un restaurant. Totuși, în cazul în care îți dorești să îi oferi partenerei tale un astfel de cadou, este bine să știi că, în general, rezervările pentru această ocazie se fac cu mult timp înainte, deoarece restaurantele sunt pline în această zi. Dacă nu ai reușit să prinzi rezervare, o idee foarte bună este să îi pregătești o cină romantică, acasă.

O rezervare la spa

Fiecărei femei îi place să se simtă răsfățată, măcar la ocazii speciale. Cu siguranță, partenera ta va aprecia un cadou care constă într-o programare la spa, cu masaj și tratamente faciale. Experiența la spa a devenit unul dintre cele mai populare cadouri pe care le primesc femeile de Valentine’s Day.

Lenjeria intimă este un cadou popular cu această ocazie

Valentine’s Day

Valentine’s Day este o ocazie în care se sărbătorește iubirea, romantismul. Așadar, nu este deloc surprinzător faptul că numeroase femei primesc drept cadou de la partenerul lor lenjerie intimă. Unii optează pentru lenjerie din două piese, în timp ce alții preferă să ofere lenjerie sexy, în stilul babydoll.

Parfumul preferat te ajută să nu dai greș

Dacă știi deja care este parfumul preferat al partenerei tale, atunci ai deja o opțiune foarte bună pentru cadoul zilei. Mulți bărbați preferă să le ofere partenerelor un parfum cu această ocazie.

Escapadă de weekend

Valentine’s Day

Un alt cadou popular constă într-o escapadă de weekend, la o cabană de munte sau pe o plajă. De asemenea, poți opta pentru un weekend într-un oraș european, pe care își dorea de mult să îl viziteze.

Cadouri populare versus cadouri inedite de Valentine’s Day

Acestea sunt cele mai populare cadouri pe care bărbații le oferă partenerelor de Valentine’s Day. Dacă ai o idee inedită, însă, îți recomand să o pui în aplicare. Tu îți cunoști cel mai bine partenera și, de aceea, ești singurul în măsură să știe ce o va bucura în această zi.

Valentine’s Day fericit tuturor!

Sursa foto: Pexels

6 thoughts on “Cele mai populare cadouri pentru femei de Valentine’s Day

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: