Cadouri de Valentine’s Day pentru ea și pentru el

cadouri

Parcă nici nu bine a trecut Crăciunul, că a și venit o altă ocazie numai bună pentru oferit cadouri, nu crezi? Mai este foarte puțin timp până la Valentine’s Day, așadar este momentul ideal pentru a căuta cadouri pentru persoana iubită. Recomandarea mea este să cauți cadourile pe Notino, deoarece poți găsi o mulțime de produse care îți vor surprinde partenerul sau partenera.

Pe Notino găsești o mare varietate de produse cosmetice, parfumuri și multe altele, atât pentru ea, cât și pentru el. În plus, acum găsești categorii specifice, care îți fac căutarea mult mai ușoară. De exemplu, dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru partenera ta, cu siguranță îl vei găsi în categoria special dedicată pentru cadouri de Valentines Day pentru ea. În schimb, dacă ești în căutarea unui cadou pentru partenerul tău, atunci îl vei găsi în categoria de cadouri de Valentine’s Day pentru băieți.

Idei de cadouri pentru ea

Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru partenera ta, poți căuta cu încredere în secțiunea special dedicată de pe Notino. Asta deoarece orice femeie apreciază produsele cosmetice și parfumurile, astfel că nu ai cum să dai greș. Pe Notino găsești o varietate mare de parfumuri pentru femei și seturi de diverse produse cosmetice. Îți ofer trei idei de cadouri pentru femei:

  1. Un parfum Lancôme La Vie Est Belle, parfum care face parte din grupele de parfumuri fructate și florale. Este un parfum deosebit de plăcut și apreciat de femei.
  2. Un set de pensule cu geantă pentru femei BrushArt Professional Face Brush set. Este cadoul ideal mai ales dacă partenera ta este pasionată de make-up.
  3. Set cadou Bioderma Sensibio. Produsele Bioderma sunt foarte bune, iar apa micelară este nelipsită din colecția de cosmetice a femeii moderne.

Acestea sunt doar câteva idei, însă oferta de cadouri pentru femei este foarte bogată. Dacă știi care sunt preferințele partenerei tale în materie de parfumuri și cosmetice, îți va fi chiar mai ușor să alegi cadoul perfect. Ține minte că important este să alegi un cadou care să i se potrivească.

Idei de cadouri pentru el

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru partenerul tău, o idee foarte bună este să alegi pentru el un parfum. Știi care este parfumul lui preferat? Atunci, este foarte simplu, iar șansele să îl găsești pe Notino sunt mari. În schimb, dacă nu știi care parfum îi place, poți să alegi unul în funcție de ce consideri că i se potrivește sau, de ce nu?, să alegi un parfum pentru bărbați care îți place ție. Sunt convinsă că îi va face plăcere să îl poarte!

În locul unui parfum poți alege un set cadou pentru bărbați. De exemplu, setul Dolce & Gabbana The One for Men conține o apă de toaletă și un balsam după bărbierit și face parte din grupa de parfumuri lemnoase, picante.

Tu ai decis deja ce cadou să cumperi pentru Valentine’s Day pentru partenera sau partenerul tău?

10 thoughts on “Cadouri de Valentine’s Day pentru ea și pentru el

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: