Cele mai noi parfumuri apărute pe Notino

parfumuri

În cea mai recentă comandă de pe Notino, am avut un parfum și câteva mostre. Parfumul este Incanto Shine Salvatore Ferragamo și l-am ales deoarece conține frezie în notele sale de inimă. Căutam de mult un parfum care să miroasă a frezie dar, deși multe conțin în notele lor acest parfum, niciunul nu este doar cu frezie. Deși nici Incanto Shine nu îmi aduce aminte de această floare, îmi place tare mult și mă bucur că l-am ales. Miroase frumos, ușor dulce, aș spune, iar mirosul său persistă. Însă, gândindu-mă la parfumurile pe care vreau să le încerc, am decis să vă arăt care sunt cele mai noi parfumuri care au apărut pe Notino.

Lancôme Idôle

Lancôme Idôle este un parfum floral curat, cu note chypre. Este potrivit femeilor care își doresc să se simtă sigure pe ele și feminine. Parfumul vine într-un ambalaj ultra subțire, care încape în palmă și este confortabil de utilizat.

Are ca note de vârf bergamota, note de inimă sunt iasomie și trandafir, iar note de bază sunt cedru, patchouli și vanilie. Parfumul Lancôme Idôle face parte din grupele de parfumuri chypre, florale.

Paco Rabanne Lady Million Empire

Ideal pentru femeile care își urmăresc țelul indiferent de situație, parfumul Paco Rabanne Lady Million Empire a apărut în 2019 și face parte din grupele de parfumuri chypre, florale. Ca note de vârf conține coacăze roșii, extras din portocală amară și portocală, note de inimă sunt corcodușe, floare de portocal, magnolie și osmanthus heterophyllys, iar notele sale de bază sunt brandy, mosc alb și patchouli.

Dolce & Gabbana The One Mysterious Night

Ideal pentru toată ziua sau pentru ocazii speciale, parfumul Dolce & Gabbana The One Mysterious Night este perfect pentru bărbatul individualist. Face parte din grupele de parfumuri orientale, picante. Notele sale de vârf sunt grapefruit și șofran, notele de inimă sunt esență de lemn de agar, nucșoară sage și trandafir, iar notele sale de bază sunt chihlimbar, galeopsis ladanum, păduri rare și tonka.

Armani Code Absolu

Printre noile parfumuri pe care le găsiți pe Notino se numără și Armani Code Absolu, atât pentru ea, cât și pentru el. Designul flaconului seamănă, cu diferența că flaconul de parfum pentru ea are linii mai feminine.

Armani Code Absolu pentru femei este un parfum floral oriental, perfect pentru cele care își doresc să își accentueze feminitatea. Acest parfum a fost lansat în 2019. Notele sale de vârf sunt extras din portocală amară și ghimbir, notele de inimă sunt floare de portocal, flori albe, iasomie și tuberoză, iar notele de bază sunt tonka și vanilie. Este un parfum din grupele de parfumuri florale, orientale.

Armani Code Absolu pentru bărbați este, de asemenea, un parfum lansat în 2019. Are o compoziție parfumată, lemnos-orientală și este potrivit pentru bărbații carismatici, care au simțul umorului și cărora le place să iasă în societate. Notele sale de vârf sunt cardamom, mandarină verde și măr verde, notele de inimă sunt morcov, nucșoară și rom, iar notele de bază sunt smirnă, tonka și vanilie. Face parte din grupele de parfumuri orientale, picante.

Davidoff Cool Water Woman Intense

Parfumul dulce tropical Davidoff Cool Water Woman Intense este ideal pentru femeia senzuală și modernă. Notele sale de vârf conțin mandarină verde, notele de inimă sunt mangustan și note florale exotice, iar notele de bază cuprind tonuri lemnoase. Parfumul face parte din grupele de parfumuri de fructe, florale.

Acestea sunt cele mai noi parfumuri pe care le puteți găsi pe Notino. Voi ce parfumuri preferați? Care dintre acestea vă tentează?

10 thoughts on “Cele mai noi parfumuri apărute pe Notino

  1. Pe mine, când vine vorba despre parfumuri, nu e unul să nu mă tenteze. :))
    Lady Million Absolu mă tentează maxim!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: