Cadouri de Crăciun pentru el indiferent de vârstă

Cadouri de Crăciun pentru el indiferent de vârstă

Întotdeauna simt că am dificultăți în alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi. Iar dacă pentru femei și copii găsesc destul de ușor cadourile necesare, când vine vorba de bărbații din familie, decid mult mai greu asupra cadourilor potrivite. Cu soțul rezolv ușor – un joc pentru PC, un  gel de duș, un deodorant spray sau un parfum, de la Axe, desigur, fiind singurul brand care îi place și treaba e rezolvată. Dar apoi vine greul: frați, cumnați, naș și, cel mai greu, bunicul. Norocul meu este că pot arunca o privire în categoria de cadouri de Crăciun pentru el, de pe Notino, și să îmi iau inspirație de acolo.

Când vine vorba despre cadouri de Crăciun pentru el, indiferent cine este acest „el” în raport cu mine, cel mai simplu mi se pare să îmi îndrept atenția spre seturi cadou. Sunt practice, utile și special ambalate pentru a fi oferite cadou. Pentru majoritatea bărbaților din familie, am optat pentru seturi cadou de la branduri precum Axe sau Ziaja. Însă, în funcție de preferințe și de bugetul de care dispuneți, puteți găsi o varietate mare de astfel de seturi cadou, de la branduri diverse.

Cum alegi cadouri de Crăciun pentru el când vine vorba de bunic?

Părerea mea este că mult mai ușor alegem cadouri de Crăciun pentru el când vine vorba despre persoane tinere. Însă cum alegem cadouri pentru persoanele vârstnice, cum ar fi bunicii? În cazul bunicului meu, eu merg întotdeauna pe ideea de util. Prefer să îi iau un cadou pe care să îl folosească mereu și de care știu că se bucură.

În ceea ce privește bărbații în vârstă, sunt de părere că trebuie să știi ce nevoi au și să alegi cadoul în funcție de asta. De exemplu, pentru bunicul meu obișnuiesc să iau cadou cremă de mâini, deoarece știu că folosește pentru pielea crăpată. Bunicii mei sunt genul de persoane care au grijă de organism, chiar și la vârsta lor. Poate tocmai grija față de propria persoană a contribuit la a se menține atât de bine la 87 de ani. Sunt oameni harnici, care încă lucrează atât cât le permite corpul, dar care nu uită nici de îngrijirea personală. Așadar, bunicului i-am ales o cremă universală pentru față, mâini și corp Nivea Men Original. Am ales Nivea deoarece este un brand căruia întreaga mea familie îi este dedicată dintotdeauna. Serios, acum, Nivea este brandul în care avem încredere, pe care îl cunoaștem și ale cărui produse ne plac.

După părerea mea, atât seturile cadou, cât și cremele de mâini sunt cadouri potrivite, deoarece sunt utile și pot fi ușor adaptate oricărui buget. Voi ce cadouri de Crăciun pentru el obișnuiți să luați?

6 thoughts on “Cadouri de Crăciun pentru el indiferent de vârstă

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: