Avon PowerStay SuperLight – un ruj frumos și rezistent

Avon PowerStay SuperLight – un ruj frumos și rezistent

De când a început toată nebunia pandemia, am cam renunțat să mai port ruj. Asta pentru că ies destul de rar din casă și, chiar și atunci, merg până la magazin și înapoi. În plus, de câteva ori am folosit ruj și am avut neplăcuta surpriză ca acesta să se transfere pe mască. Eu port mască textilă, reutilizabilă, astfel că deloc nu e de dorit să ajungă ruj pe ea. Recent, la Avon s-a lansat rujul Avon PowerStay SuperLight și am avut ocazia să testez două nuanțe: Power Up Pink și In Control Coral. Despre experiența cu aceste două rujuri o să vă vorbesc în continuare.

În primul rând, vreau să vă spun că ador rujurile de când mă știu. Chiar dacă nu folosesc ruj foarte des, întotdeauna mi-a plăcut să am cât mai multe și de diverse culori. Și, dacă tot am ajuns la culori, vă spun că îmi plac rujurile în orice culoare. Chiar dacă nuanța mea preferată la ruj a fost întotdeauna roșu aprins, îmi plac și cele nude, bordo sau chiar violet (da, am și astfel de culori). Așadar, cele două nuanțe sunt pe placul meu. Chiar dacă uneori rujul roșu mi se pare o alegere perfectă, sunt și situații în care un ruj nude este exact ce am nevoie.

Avantajele rujului Avon PowerStay SuperLight pe care le-am descoperit în urma utilizării

Power Up Pink

Încă de la prima vedere, ambele nuanțe sunt minunate. Nuanța Power Up Pink mi se pare un roz foarte apropiat de culoarea naturală a buzelor mele.

In Control Coral

Nuanța In Control Coral este exact genul de roșu care îmi place: intens, fără a fi exagerat de aprins.

Rujul este rezistent, având o formulă care îi oferă efect care persistă până la 10 ore. Într-adevăr, rujul rezistă foarte bine pe buze, ceea ce mă bucură.

Un alt avantaj este rezistența la transfer. Reclama rujului spune că rezistă bine chiar și sub mască. Având în vedere experiențele mele anterioare cu rujul și masca, am fost chiar curioasă dacă este chiar așa. Astfel, am testat dacă rujul Avon PowerStay SuperLight se transferă pe mască sau nu. Testul și rezultatul acestuia îl puteți vedea în vide-ul de mai jos.

Pentru mine, rujul Avon PowerStay SuperLight a trecut toate testele și mi-a satisfăcut așteptările. Îmi place enorm, indiferent despre care dintre nuanțe vorbim, și cu siguranță îl voi folosi des de acum încolo. Așadar, dacă vă doriți un ruj persistent, rezistent la transfer și în nuanțe minunate, pe care să îl puteți purta chiar și când purtați mască, atunci rujul Avon PowerStay SuperLight este exact ce aveți nevoie.

Dacă vă doriți să testați și voi diverse produse, vă invit să vă înscrieți pe BuzzStore.

6 thoughts on “Avon PowerStay SuperLight – un ruj frumos și rezistent

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: