3 idei de cadouri pentru fetițe

3 idei de cadouri pentru fetițe

Vara este prilej de sărbătoare în familia noastră, cu atâtea zile de naștere concentrate în doar două luni. Totuși, de data aceasta mă gândesc la zilele de naștere ale minorilor din familie. Fiica mea este născută în august, iar nepoțica, fiica surorii mele, este născută în iulie. De fapt, mai este o săptămână și câteva zile până sărbătorim a doua ei aniversare. Și, cu acest prilej, m-am tot gândit ce cadou să îi cumpărăm. Sunt conștientă că încă e mică și nu prea înțelege ce se întâmplă, însă îmi doresc să îi oferim un cadou deosebit, care să o mențină ocupată o vreme. Și, tot gândindu-mă la variante, am dat peste site-ul e-Cadou, unde am găsit o mulțime de jucării frumoase. M-am gândit astfel să vă ofer și vouă câteva idei de cadouri pentru fetițe, poate aveți nevoie de inspirație în acest sens.

1. Puzzle animale adorabile 9×2 piese

cadouri pentru fetițe

Recomandat pentru copii cu vârsta de cel puțin 2 ani, acest puzzle animale adorabile 9×2 piese mi se pare o idee excelentă pentru a fi oferit drept cadou. Copiii în general adoră animalele, iar puzzle-ul este un joc care le dezvoltă abilitățile celor mici. Cu un astfel de joc, copiii pot învăța să asambleze piesele în funcție de formă și să recunoască diverse animale.

2. Set construcție fete 80 de piese

cadouri pentru fetițe

Și seturile de construcție mi se par o alegere sigură atunci când vine vorba despre cadoul pentru un copil, indiferent dacă vorbim despre fete sau băieți. Un set construcție fete 80 de piese este un mod ideal de a face fetița să se joace frumos, să dea frâu liber imaginației și să creeze diverse forme din piesele de construcție. Stimulează creativitatea și dexteritatea și este recomandat copiilor cu vârste de peste 18 luni.

3. Baby Annabell – Prima mea Păpușă 30 cm

Fetițelor le plac păpușile, nu-i așa? Ei bine, credeți-mă pe cuvânt că nu este un adevăr general valabil. De exemplu, puteți râde, însă de Crăciun, nepoțica mea a primit o grămadă de mașinuțe, fiind mai interesată de ele decât de păpuși. Și, cu toate că la momentul respectiv a primit și păpuși, atenția i-a fost atrasă tot de mașinuțe. Lucrurile au mai început să se schimbe însă, de curând, astfel că sora mea mi-a spus că pot liniștită să îi cumpăr păpuși de ziua ei, pentru că a început să îi placă să se joace cu ele. Prima care mi-a atras atenția a fost Baby Annabell – Prima mea Păpușă 30 cm, care este special creată pentru a-i ajuta pe cei mici să dezvolte abilități empatice și de responsabilitate.

Voi ce alte cadouri pentru fetițe ați oferi celor dragi?

6 thoughts on “3 idei de cadouri pentru fetițe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: