Trei branduri din wishlist-ul meu de pe Notino

Trei branduri din wishlist-ul meu de pe Notino

Obișnuiesc să dau periodic comenzi pe Notino și cred că ați observat deja acest lucru. De când cumpăr de pe site, am reușit să îmi iau multe produse de calitate, de la unele dintre cele mai renumite branduri pe plan internațional. Chiar și cu comenzile acestea periodice, mereu reușesc să am câte un wishlist lung cât o zi de vară și, recunosc, aproape la fiecare comandă coșul meu se umple cu alte produse decât cele din wishlist. Asta deoarece mai mereu profit de ofertele săptămânii, acestea fiind care mai de care mai tentante.

Și, pentru că tot am pomenit de oferte, vreau să vă spun că în această săptămână, pe Notino puteți profita de ofertă la unele dintre cele mai bune branduri. Oferta presupune livrare gratuită și 20% reducere la produsele selectate care aparțin brandurilor NYX Professional Makeup, L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier și MIXA. Pentru a beneficia de ofertă, cumpărați produsele acestor branduri și introduceți codul brands20ro în coșul de cumpărături.

Astăzi m-am gândit să vă arăt câteva produse din wishlist-ul meu de pe Notino, poate vă inspir sau, de ce nu?, poate îmi spuneți cum sunt produsele, dacă le-ați folosit.

Produse de la trei branduri în wishlist-ul meu de pe Notino

NYX Professional Makeup

De la NYX Professional Makeup am cumpărat acum câteva luni setul de rujuri NYX Professional Makeup Love Lust Disco Slip Tease. Mi-a plăcut tare mult și prețul mi s-a părut super rentabil, iar de atunci mă tot gândesc să mai iau câteva produse NYX. Știu că NYX Professional Makeup este unul dintre cele mai bune branduri de produse de makeup, așadar nu voi da greș cu produsele acestui brand.

branduri - nyx

În wishlist-ul meu se regăsește un ruj de buze lichid NYX Professional Makeup Glitter Goals, un ruj mat NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick și o paletă cu farduri de ochi NYX Professional Makeup Ultimate Shadow.

Maybelline

În cea mai recentă comandă de pe Notino am avut două nuanțe de lip gloss MaybellineColor Sensational Vivid Hot Laquer și un creion pentru conturul ochilor MaybellineMaster Precise Curvy. Deși știam deja că Maybelline este un brand extrem de apreciat, acum m-am convins și eu că produsele sale sunt excelente.

maybelline

Așadar, am adăugat în wishlist un rimel Maybelline The Falsies Lash Lift, o mascara pentru sprâncene Maybelline Brow Drama și un ruj cu efect matifiant Maybelline Color Sensational Matte.

Bioderma

De când am descoperit produsele Bioderma, nu îmi lipsesc vreodată din casă.

branduri - Bioderma

De data aceasta, am adăugat în wishlist o apă micelară Sensibio H2O, o spumă de bronzare pentru copii SPF 50+ Bioderma Photoderm Kid și un balsam de buze Bioderma Atoderm.

Voi ați încercat vreunul dintre produsele din wishlist-ul meu? Ce îmi puteți spune despre ele sau ce alte produse ale acestor branduri îmi recomandați?

8 thoughts on “Trei branduri din wishlist-ul meu de pe Notino

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: